Атракціони у парку Шевченка: ціни і графік роботи

Атракціони у парку Шевченка: ціни і графік роботи
  • Платні атракціони в парках Хмельницького працюють з весни до осені.
  • Розповідаємо, які є дитячі розваги в парку Шевченка і скільки вони коштують.

Міські парки - найбільш популярні місця відпочинку серед хмельничан. У кожному з них є безліч розваг, які приваблюють малечу. Зазвичай дитячі атракціони працюють впродовж сезону - починаючи з весни і до перших осінніх холодів.

Журналісти vsim.ua відвідали парк Шевченка й дізнались, скільки тут коштують розваги для дітей. 

До слова, платні атракціони тут почали приймати відвідувачів з 1 квітня. Працюють щоденно. За словами самих працівників, сезон триватиме до 31 жовтня. А далі функціонуватимуть лише у вихідні і коли дозволятиме погода. 

Відео дня

Тут є розваги для дітей різного віку. Літачки, каруселі з тваринками, ігрові кімнати з лабіринтами й веломобілі. Дізнавайтесь, які ціни на атракціони в парку Шевченка. 

Дитяча кімната

(лабіринти, кульки, гірки)
Вартість: 70 гривень за 45 хвилин. 

“Весела риболовля”

(імпровізований міні-басейн з вудочками та іграшковими рибками)
Вартість: 40 гривень. 

Автомобілі

(маленькі автомобілі, двомісні)

Вартість: 70 гривень - 5 хвилин їзди. 

Веломобіль

Вартість: 40 гривень - 10 хвилин. 

На машинках й веломобілях можна поганяти з 9:00 до 21:00. Працівники кажуть, атракціони функціонують до перших холодів. 

Парк атракціонів

Це огороджений майданчик з різноманітними дитячими розвагами. Є атракціони для малечі різного віку. Це каруселі, літачки, тваринки, які крутяться по колу, машинки для найменших і “вільне падіння” для трішки старших. Тривалість відвідування для всього майже однакова - 3-4 хвилини. 

Працівники розповідають, до трьох років малечу пускають безкоштовно. Щоправда, десь супровід батьків безкоштовний, а десь потрібно заплатити. 

Вартість: 60 гривень (однакова для будь-якого). 


Парк атракціонів діятиме тут впродовж цілого сезону. За договором він триває з 1 квітня по 31 жовтня. А далі, додають, лише вихідними і коли дозволятиме погода. 

Графік роботи: з 9:00 до 21:00. 

Нагадаємо також, що окрім платних, в парку Шевченка є безкоштовна дитяча зона. Мова йде про майданчик зі сторони вулиці Героїв Майдану. Додамо, що територію з сучасним майданчиком тут облаштували три роки тому. Тут можна покатати малечу на дитячих гойдалках, є також лабіринт, місток, канати і “павутинка” для лазіння. Також на майданчику є відреставровані скульптури Мазура. 

Наступного разу розповімо про вартість атракціонів у парку Чекмана. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті. 

Читайте також:

Пляжний сезон у Хмельницькому обійдеться в 300 тисяч: деталі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • IGOR

    Так называемый "парк" им.Шевченко, хотя по сути это сквер, по моему мнению слишком мал для такого обилия аттракционов. Тех бесплатных, что там есть, более, чем достаточно. Есть же большие парки, Чекмана, Дендропарк, там хоть есть, где развернуться. Особенно это касается нестационарных аттракционов (машинки). Сквер Шевченко наверное одно из немногих мест в центре, где можно было посидеть в тишине, но и его превратили в вертеп...
  • Olga Khmelevskaya

    А через атракціони біля фонтану у людей немає змоги прийти та помилуватися на фонтан. Так і не працює....Зате хтось добряче заробляє бабло на гойдалках, які не пройшли навіть техніку безпеки і працюють без дозволів.
    Ставте отих бариг з їх гойдалками десь по кущах, а не в центрі парку де вони псують весь вигляд та дозвілля
  • Читач61

    З парку зробили трек!!! пройти страшно з дитиною, бо з усіх сторін машини мчать. Хто дає дозвіл в центрі маленького сквера на влаштування треку?

    Їм там не місце !!!чи потрібно, щоб  малу дитину збила така машинка, от тоді тільки наша влада скаже ой і перенесе трек у належне місце
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/+gtHqKqD7B0o3N2Uy

keyboard_arrow_up