Барбі - 59: скільки коштують популярні ляльки у хмельницьких магазинах

Барбі - 59: скільки коштують популярні ляльки у хмельницьких магазинах
  • 13 лютого найвідоміша лялька світу святкує своє 59-річчя. 
  • Журналісти vsim.ua дізналися, за скільки продають іграшки для дівчаток у магазинах.
  • Продавці розповіли, чи популярна Барбі серед хмельницьких дітей.  

Рівно 59 років тому першу ляльку Барбі представили на ярмарку дитячих товарів у Нью-Йорку. Її розробила стенографістка компанії Mattel Рут Хендлер. Перша Барбі коштувала всього 3 долари. Вона була одягнена у чорно-білий купальник в смужку, мала стягнуте в "кінський хвіст" світле волосся та чорні очі. Після реклами на телебаченні перша партія ляльок розійшлася миттєво і принесла її розробниці чималий дохід. 

C:\Users\Користувач\Desktop\Барбі\DSCN6989.JPG

Журналісти vsim.ua запитали у продавців, за скільки вони продають відомі ляльки та чи користуться вони популярністю серед дітей. 

Відео дня

У кожному магазині іграшок можна знайти безліч стелажів з Барбі. У продажу є багато різних моделей знаменитої ляльки та аксесуарів до неї. Продавці кажуть, вона не втрачає своє популярності і досі. Серед великої кількості іграшок дівчатка надають перевагу відомій ляльці. 

C:\Users\Користувач\Desktop\Барбі\DSCN6996.JPG

- Барбі – одна з тих іграшок, які будуть популярними завжди, - говорить адміністратор Тетяна. - Перед Новим роком особливим попитом користувалися моделі з серії «Догляд за улюбленцем». Це лялька Барбі з собачкою Таффі, яка їсть, ходить до туалету, народжує щенят. Брали маленьким діткам від 3 до 6 років.

Ціна: від 650 гривень

C:\Users\Користувач\Desktop\Барбі\DSCN6999.JPG

Часто запитують ляльок з серії «Рухайся як я». Дітям подобається, коли ляльку можна не лише одягати у яскраві вбрання. Вони хочуть, щоб Барбі виконувала різноманітні рухи. 

- Справа в тому, що самі перші Барбі були рухливими, потім випускали лише нерухомі моделі, а ось минулого року зʾявилася нова іграшка, яка: катається на велосипеді, грає на гітарі, займається гімнастикою, сидить, схрестивши ноги, фотографує себе на смартфон, - каже Тетяна. 

Ціна: 700 гривень

C:\Users\Користувач\Desktop\Барбі\DSCN6991.JPG

Все більшої популярності, за словами продавців, набирають ляльки без модельних параметрів. Діткам цікаво бавитись з тими Барбі, яка схожі на них. Наприклад, мають такий самий колір шкіри. 

- Ми поступово відходимо від штампів та параметрів 90-60-90, тому зараз популярні осучаснені ляльки: трішки повнуваті, одягнені не за останнім модним писком, різної раси та кольору шкіри. Більш буденні, схожі на звичайних людей, а не ідеальні штамповки як раніше, - поснює адміністратор одного з магазинів іграшок. 

Ціна: від 395 до 599 гривень

C:\Users\Користувач\Desktop\Барбі\DSCN6992.JPG

У магазинах іграшок розповідають, що лялька Барбі стала значно доступнішою. Оригінальну модель можна придбати за 150 гривень. Кожна модель виготовлена з високоякісного пластику, а волосся із справжньої шовкової нитки. Навіть при купанні ляльки, воно залишається слухняним і не куйовдиться.

В 2017 році вийшов мультик «Барбі і чарівні дельфіни». Мабуть, діткам дуже сподобався, бо серію цих наборів просто змітають з полиць. Приходять до смаку і ляльки Барбі з реклами Кіндер-сюрприз.

Ціни: від 739 до 1499 гривень

C:\Users\Користувач\Desktop\Барбі\DSCN6978.JPG

- Сьогодні зʾявилася велика кількість мультиків: Монстр Хай, ляльки Lol – дітки хочуть розрекламовані товари, але на Barbie попит завжди є. В маленьких дівчаток популярні вагітні Барбі. Ми замовляли навіть додаткову партію, перед Новим роком був ажіотаж, – додає продавець-консультант Марина.

Ціни: від 279 до 999 гривень

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили «горе-мати» з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up