Без мами залишився 4-річний син. Знайшли мертвою Альону з Кам’янця

Без мами залишився 4-річний син. Знайшли мертвою Альону з Кам’янця
  • 27-річна Альона Чорна пішла з дому понад місяць тому.
  • Востаннє її помітили на камерах.
  • Жінка рухалася в сторону виїзду з міста.
  • Неподалік того місця і знайшли тіло Альони.
  • У неї залишився 4-річний син. 

27-річна Альона Чорна зникла в Кам’янці-Подільському на початку грудня. Вона пішла з дому серед ночі. Чому це зробила - родичі гадки не мають. Раніше її братова Іванна розповіла журналістці vsim.ua, що напередодні зникнення жінка дивно не поводилася. 

За словами родички, переміщення Альони відстежували за камерами відеоспостереження. За ними встановили, як жінка ходила нічним Кам’янцем. І навіть декілька разів поверталася до багатоповерхівки, де вона і жила. Іванна каже - “Поверталася і йшла назад”. Потім жінка рушила до виїзду з міста. “У бік Чернівців” - говорить братова. Вже після цього на камерах її ніхто не бачив. 

Лише у п’ятницю, 14 січня, Альону врешті знайшли. Того дня правоохоронці отримали повідомлення від місцевих рибаків. Вони знайшли у водоймі тіло під кригою. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Встановили - це зникла кам’янчанка. Тіло Альони Чорної виявили у водоймі під відомим у Кам’янці мостом - “Стрімка лань”, що розташований в бік виїзду з міста. 

Відео дня

У Смотричі втопилася жінка…

На тілі жінки ознак насильницької смерті виявлено не було. Його направили на судово-медичну експертизу. Про все це журналістці vsim.ua розповіла інспектор з комунікації Кам’янець-Подільського РУП Тетяна Чубар. 

Братова жінки раніше розповідала: Альона Чорна працювала перукарем. Останній час перебувала в декреті. Оскільки в неї є син, якому нещодавно виповнилося 4 роки. 

Чоловік Альони Чорної минулого місяця повернувся із заробітків. За словами братової, подружжя жило добре. А напередодні зникнення жінки жодних конфліктів не мали. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • ЧитачЧитачів

    Яке Царство небесне? Самогубство - великий гріх. Горіти в пеклі їй.
  • Яна Сулятицька

    Царство небесне! І вічна пам'ять!
  • Светлана Снегур

    Царство небесне. Рідним сили пережити таке горе
  • Яріна Яріна

    Жаль🥺

keyboard_arrow_up