Без прізвищ, але з адресою. У Нетішині хочуть публікувати інформацію про хворих на Covid-19

Без прізвищ, але з адресою. У Нетішині хочуть публікувати інформацію про хворих на Covid-19
Фото ілюстративне
  • Таку пропозицію виразив мер міста
  • Наразі в місті найбільша кількість інфікованих по Хмельницькій області

У Нетішині будуть оприлюднювати адреси проживання хворих на COVID-19. Відтак, в соціальних мережах будуть адреси будинків, під'їзди і навіть поверхи, де проживають інфіковані. Про це написав міський голова Нетішина Олександр Супрунюк у Фейсбук. За його словами, вдатись до такого методу довелось через те, що оповіщення через старших по будинках є неефективне. 

"В звязку з тим, що кількість хворих збільшилася, дав розпорядження оприлюднювати в соцмережах адреси будинків, підізди та поверхи де є інфіковані. (Бо оповіщення через старших по будинках неефективне.) Без прізвищ і адрес. Також на поверсі працівники ЖКО чи ОСББ повинні обовязково персонально попередити сусідів, про наявність хворого та проінструктувати про заходи безпеки", - зазначив Супрунюк. 

 

Відео дня

За словами мера, не всі заражені на коронавірус надавали правдиву інформацію про контакти і перебіг хвороби. Відповідно це гальмує виявлення захворювання.

Наразі у Нетішині найбільша на Хмельниччині кількість осіб з COVID-19 - 37, серед них 5 осіб - це працівники ХАЕС. 

За словами Олександра Супрунюка, гальмує виявлення і затримка на 3-5 днів з ПЛР-тестуванням, у зв’язку з великою навантаженістю Хмельницького обласного лабораторного центру.


 

Друзі, які ваші думки з цього приводу. Чи буде це ефективним, аби не допустити ще більшого розповсюдження хвороби? Пишіть в коментарях.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Olga Buniak Podokopna

    В Італії якщо у селищі є інфіковані пишуть тільки їх кількість,тих,хто з ними спілкувався,перевіряють і зобов’язують бути вдома 14 днів,а решта жителів самі стають обережнішими.
    Навіщо натравлювати людей один на одного?!!
  • Костя

    Треба писати обов'язково Бо хворіють завжди одні і тіж з мікрорайону одного і того ж Нехай знають , а то одні хворіють, а інші по селах інваліди з дитинства От зараз понаписували що амбулаторно без симптомів боліють , щоб 50 процентів від зарплатні получати і дома сидіти Як це боліти і без симптомів і без ускладнень??? Легені навіть не змінюються?? Щоб знову інвалідності дитинства в селах понароблювати ???
  • Nataliia Petlovana

    Хоче натравити людину на людину! Ганьба!!!!
  • Валентина Олейник

    Переболеют все, чего остерегаться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 19:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up