Безпечний мікрорайон. На Озерній хочуть відкрити поліцейську станцію

Безпечний мікрорайон. На Озерній хочуть відкрити поліцейську станцію
  • З проханням виділити кошти на ремонт приміщення колишнього дільничного пункту міліції  до членів виконкому звернувся заступник начальника відділу поліції Ігор Кирник.
  • Він вважає, що правоохоронці мають працювати ближче до населення. Пропозиція мотивована ще й тим, що Озерна активно забудовується. 

Раніше дільничні відділи працювали чи не в кожному мікрорайоні Хмельницького. Зараз же працівники поліції зосереджені в центральній частині міста. Є Південно-Західний, а також Зарічанський відділи поліції. Однак для оперативного реагування співробітників поліції потрібно відкрити як мінімум ще один пункт. Так, на думку правоохоронців, буде практичніше контролювати і відслідковувати злочинців. 

Під час засідання виконкому сьогодні, 9 березня, про ідею відкрити поліцейську станцію заявив заступник начальника відділу поліції Ігор Кирник. Зокрема попросив виділити кошти на ремонт приміщення.  

Відео дня

- Це буде маленьке відділення поліції для обслуговування певної території. А оскільки збільшується кількість населення на Озерній, то є необхідність відкрити станцію саме там. Тому ми просимо виділити кошти для забезпечення ремонтних робіт, - сказав Ігор Кирник. 

На це в бюджеті міста вже заклали 270 тисяч гривень. 

Поліцейську станцію хочуть відкрити на базі колишнього дільничного пункту міліції. Приміщення знаходиться в комунальній власності. 

Окрім того, заступник начальнику відділу поліції звернувся до виконкому зі ще одним проханням. У міської ради просить розглянути можливість придбання автомобіля для дільничних офіцерів поліції. 

- На сьогодні є два транспортних засоби, але вони не придатні для несення служби спільно з громадськими формуваннями. Це має бути автомобіль, щось на зразок "Renault Dokker", - додає Ігор Кирник. 

Орієнтовна сума, які можуть виділити на автомобіль для поліцейських, складає 470 тисяч гривень.

Пропозицію правоохоронців мають розглянути. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Читайте також: ТОП-5 «архітектурних ляпів» Хмельницького. Які будівлі не вписуються в картину міста
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ілля Дячук

    і що зміниться з появою тієї поліцейської станції?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up