Винних у зіпсованих "сонячних" лавочках шукати не будуть

Винних у зіпсованих "сонячних" лавочках шукати не будуть
  • Не пройшло і року, як в центрі встановили п’ять «сонячних» лавочок. 
  • До однієї з них невідомі вже приклали руку – повиривали дроти. 
  • Про суму збитків в міській раді не говорять. 

 

У вересні в місті вперше з’явились лавочки з панелями, де можна було підзарядити телефон. Це був спільний проект підприємців з міською владою. Мешканців переконували, підживити свої гаджети можна в будь-яку погоду і час доби.

Презентували їх напередодні святкування Дня міста. Та не встигли прослужити вона і року. Одну з них вже пошкодили. Невідомі дістались до дротів і обірвали їх. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав заступник міського голови Володимир Гончарук і обізвав це «неподобством».

Журналістам vsim.ua він розповів, лавочки мають полагодити. Щоправда, за чий кошт – поки невідомо. Поки не порахували і суму збитку. 
- Зараз шукаємо людину, яка б змогла це відремонтувати. Спеціалісти подивляться і скажуть. Зрозуміло, що кошти невеликі. Але проблема, що є сам факт. Треба ж було залізти, вирвати дрота, розірвати. Є люди, які пошкодили загальноміське майно. І неважливо, за чий кошт воно було куплене –  за гроші підприємців чи з бюджету міста, - говорить Володимир Гончарук. – Ми відновимо. Але неприємно.

Відео дня

За словами заступника мера, в поліції за даним фактом звертатись не збираються. 
- Не думаю, що варто. Якщо по викраденню прапора не знайшли винного. Хоча це була наруга над державним символом. То тут теж не знайдуть. Це треба передивлятись години, десятки годин і днів, коли це саме було вчинено. Камера далеко і вона не фіксує обличчя, - додає Володимир Гончарук. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Руслан Леонідович

    Потрібно камери ставити над такими девайсами.

    Ловити і карати таких аборигенів!

    Іншим тоді неповадно...,хоча нашим "любое море по.."!

    Іванка Нечипорук reply Руслан Леонідович

    то хай би підприємці, які гроші дають і ставили б ті камери
  • Evgen Grabovsky

    Який тоді толк від тих камер ?
  • Леонид Наседкин

    "Культура" местных  аборегеннов!
  • alexandr angel

    НE просто у Москві, а у кабінeті путіна завішeним прапорами ссср !

    І ця людина - заступник мeра нашого міста ?

    Ужос

    Іванка Нечипорук reply alexandr angel

    і шо?

    Микола Чаплинський reply alexandr angel

    Сарказм не твій коник
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up