Біля «Фуршету» на Свободи вибухнув «BMW»

Біля «Фуршету» на Свободи вибухнув «BMW»
  • Автомобіль вибухнув сьогодні, 7 липня, близько 19:20.
  • Через вибух «BMW» загорілася автівка «Renault», яка стояла поряд.
  • Пожежу допомагали гасити перехожі. 

Вибух на стоянці біля «Фуршету» на Свободи пролунав сьогодні, 7 липня. Зірвався автомобіль «BMW 3-series» 1986 року випуску. Сталося це близько 19:20. В салоні авто нікого не було.

  • Я почула вибух і обернулася. Побачила велику хмару диму. На стоянці зірвався автомобіль, - розповідає очевидиця події Марія.

Відео дня

 

Внаслідок вибуху,  пошкодило автомобіль, який стояв поряд – червоний «Renault». В салоні на момент вибуху нікого не було. Також незначних пошкоджень зазнала автівка "KIA", що стояла по іншу сторону. 

На місці події працює поліція. Вона опитує водія «BMW» і свідків.

- Скоріш за все вибух стався через неправильну експлуатацію автомобілю. Ніяких підозр підпалу поки немає. Все визначить ДСНС, - коротко прокоментував подію начальник ГУ Нацполіції в Хмельницькій області Микола Семенишин, який прибув на місце.

На місце приїхала "швидка". За попередніми даними, постраждалих немає.

На виклик виїжджала бригада ДСНС.

Поки рух в сторону Проскурівської перекритий.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Александр Макаренко

    а как так что не евро бляхи виновны? соболезнования владельцам у меня похожая ситуация когда то была....
  • Yuriy Moiseyev

    Моя KIA, в мене позаду зліва все на заміну весь пластик в какашку, плюс пожовтіло дакофарбове покриття, фонарі в кізло, бампер деформований. Ця BMW фекалія 80  -мохнатого року, в нього вирвало шланг палива, від чого пішла пожежа. Він в цей час відіждав і він нічого коащого не зміг придумати, як машину дав вперед і тільки після цього загорілося кенго, яке згоріло в какашку. Наслідок: BMW на черкаських номерах за довіреністю в чоловіка з Кропивницького, який впевнений, що усі збитки має відшкодувати страхова компанія за договором обов'язкового страхування власників наземних транпортних засобів- ідіот. У власника кенго-майже тотал (згорів весь підкапотний простір, триндець лобовому склу, в салоні пожежа). Короче, дуже злий... Даді буде....
  • SvetLana

    Була очевидецею цієї події. Найбільше вразило те, що в той час , як зайнялася машина, проїжджаючий поряд чоловік, зупинився, й один з перших кинувся з вогнегасником гасити  пожежу, а й згодом й інші водії вибігали з своїх автівок на допомогу. Саме завдяки не байдужим чоловікам, які своїми силами відштовхували поряд стоячу(вже також палаючу) червону Renault, вдалось запобігти повного його згорання. А й згодом, приїхавши пожежна, повністю загасила вогонь. А все ж таки у мене залишилось одне питання, на яке в мене немає відповіді: чому у такому великому гіпермаркеті, як "Фуршет" не знайшлося ні одного вогнегасника.

    Сергій Якубенко reply SvetLana

    А хто їх перевірить чи є вони? Мораторій на перевірки яйценюк зробив
  • Руслан Урбан

    Я чё-то не пойму. У бмв всё на месте почти, крыша, стойки, крылья, всё в зазорах почти. Стёкол нет и капот надулся чуть. У реношки рядом стоявшей пол морды нету. Как так? Дурят нашего брата...ох, дурят...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up