Біля залізничного вокзалу багато поліції і вибухотехніки: що там відбувається

Біля залізничного вокзалу багато поліції і вибухотехніки: що там відбувається
  • Територію огородили навколо магазину “Стамбул”. 

  • В ДСНС повідомили про підозрілий предмет на тротуарі.

  • Поруч з магазином знайшли картонну коробку. Що в ній?

Площа перед залізничним вокзалом в проблискових маячках. Сюди з’їхалися поліцейські, вибухотехніки та надзвичайники. По периметру чергують правоохоронці. Вони огородили територію навколо магазину “Стамбул”.

За даними ДСНС, близько 19-ї години надійшов виклик про підозрілий предмет поблизу магазину турецького одягу. 

  • Нам  повідомили про підозрілий предмет неподалік магазину. Тому в порядку взаємодії були задіяні наші підрозділи. Вони наразі ще чергують на місці. Детально територію обстежують вибухотехніки. Цим займається поліція, - повідомив речник ДСНС у Хмельницькій області Олександр Гулько.

    Відео дня
    /li>

Як з’ясувалося пізніше на тротуарі була картонна коробка. Перехожі запідозрили, що в ній може бути вибухівка, тому викликали рятувальників. На місце прибуло відразу кілька служб. Вони обстежили територію. Але нічого підозрілого не знайшли. За даними поліції, в коробці виявилися звичайні папери.

  • Хтось забув на тротуарі велику картонну коробку з паперами. Люди подзвонили до поліції, бо не знали, що в середині. Нічого небезпечного там не було, - розповіла журналістам vsim.ua речник ГУНП у Хмельницькый областы Інна Глега.

Поки правоохоронці та вибухотехніки працюють на місці подій. Перехожі висувають свої версії інцеденту.

Таке пожвавлення біля магазину “Стамбул” вони пов’язують із смертельною ДТП, що сталася на перехресті Старокостянтинівського шосе і Водопровідної 19 жовтня. Тоді загинула 11-річна Софія Чорнобай. А одним із учасників аварії був громадянин Туреччини Абдулазиз Токур, який за сумісництвом є власником магазину “Стамбул”, що розташований на Шевченка, 60. Також він має магазин текстилю в Хмельницькому районі і за даними YouControl зареєстрований, як фізична особа підприємець.

На відео присутні елементи нецензурної лексики

Нагадаємо, що за два дні після смерті Софії водій “Mercedes” пересік кордон із Румунією. А сьогодні йому заочно оголосили про підозру за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами»). 

Напередодні батьки дівчинки організували мітинг під прокуратурою і вимагали справедливого покарання винних у ДТП. 

Про це ви можете прочитати в матеріалі Батьки загиблої в ДТП Софії Чорнобай організували мітинг під хмельницькою прокуратурою.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alex Cube

    ок, как люди отличают "подозрительные" коробки от простого мусора?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up