Бійка у "Колібрісі" та весілля по-хмельницьки: як пройшла перевірка "Ревізора"

Бійка у "Колібрісі" та весілля по-хмельницьки: як пройшла перевірка "Ревізора"
  • Програма «Ревізор. Магазини» перевіряла Хмельницький ще у грудні. Програму на ТБ показали лише сьогодні, 24 квітня. 
  • Нова телеведуча шоу Наталія Кудряшова вирішила перевірити три магазини та речовий ринок.
  • На "Новому каналі" Хмельницький назвали містом протиріч. 

На "Новому каналі" стартував проект "Ревізор. Магазини". Його ведучою стала експертка у роботі супермаркетів Наталія Кудряшова. Команда "Ревізора" добралась і до Хмельницького. Зйомки реаліті шоу проходили ще напередодні Нового року. 

Разом з командою Наталія Кудряшова перевірила магазин з європейськими товарами, два супермаркети і навіть зробила весільну ревізію на хмельницькому ринку. Як пройшла перевірка у Хмельницькому показали на "Новому каналі" сьогодні, 24 квітня. 

Вино бочками і без акцизних марок у "Mozarella"

Відео дня

Спочатку Наталія Кудряшова вирішила перевірити магазин з європейськими товарами. Принаймні, так було написано на вивісці. Телеведуча відразу ж хотіла зайти у підсобне приміщення, та прохід їй загородила продавчиня Зоя. Мовляв, без керівництва не пустить. Поки у підсобку не пускали, Кудряшова взялась на вітрину. Під нею лежали заляпані пакети та віник з совком. 

Тим часом у магазин приїхало керівництво, а за ним і екіпаж патрульної поліції. Поліцейським ведуча одразу ж показує пляшки з вином без акцизних марок. Не побачили на алкоголі і маркування українською мовою. Виявилось, що таких пляшок в магазині чимало. Деякі з них знайшли і під прилавком. Там стояло декілька п'ятилітрових банок з вином. 

Наталія Кудряшова звернула увагу і на шоколадки та печиво. Жодного маркування про виробника та склад продукту на упаковці не було. Помітила телеведуча на вітрині вітаміни, які є лікарськими засобами і на їх реалізацію потрібен спеціальний дозвіл. Стосовно побачених порушень ведуча написала відповідну заяву у поліцію. 

- На жаль, в магазині "Mozarella" я не купила якісних європейських продуктів, але тут залишається поліція і далі розслідування будуть проводити вони, - констатувала Наталія Кудряшова наприкінці ревізії. 

Засіб від комах біля овочів у супермаркеті "Наш край"

Наступним пунктом ревізії у Хмельницькому став супермаркет "Наш край", що на Залізняка. Там Наталія Кудряшова вирішила купити набір продуктів на олів'є. Та коли ведуча зайшла у магазин, продавців як вітром здуло. У ковбасному відділі до неї вийшов лише адміністратор Вадим, який і почав обслуговувати вибагливого покупця. Наталія Кудряшова зробила йому зауваження стосовно форми та головного убору. Однак примху порізати ковбасу кубиками чоловік виконав. 

А от як зберігаються яйця у супермаркеті ведучій не сподобалось. Так само і те, що печиво, крупи і цукор лежать відкритими і на них може щось впасти. У шафці біля овочів та фруктів Наталія Кудряшова знайшла засіб для боротьби з комахами. Проте адміністратор пройшов тест від ведучої на окомір. Він зміг відважити їй по пів кілограма картоплі, цибулі та моркви. 

Після цього Наталія Кудряшова взялась за підсобні приміщення. Там вона побачила, що товар стоїть повсюди, і на коридорі, і в проході. Налякало ведучу те, що старий хліб поклали у морозильну камеру разом з маслом та рибою. Такого товарного сусідства бути не має. Знайшла ведуча також пил на стелажах та бруд на кондиціонері. Дати відзнаку через порушення чистоти Наталія Кудряшова не змогла. 

Два кримінальні провадження і суцільний бруд у "Колібрісі"

І нарешті дійшло до найскандальнішої перевірки у Хмельницькому. Наталія Кудряшова прийшла у супермаркет "Колібріс". Та ведучій тут були не раді. Жінці перегородили вхід до складу, а руку невідомий чоловік притиснув дверима. Атакували і операторів та знімальну групу. 

Та Наталії Кудряшовій таки вдалось прорватись у підсобне приміщення супермаркету. М'ясний цех ведучу налякав. Брудна мийка із залишками, смердюча мочалка і закривавлений ящик з м'ясом - все це потім потрапляє на прилавок. Помойку на підлозі влаштували і у кондитерському відділі. А в умивальнику лежить дохла риба. 

А от таємний агент тим часом перевіряє персонал супермаркету. Дівчина набрала у пакет цукор і навмисно надірвала його. Він сиплеться на підлогу, та працівникам байдуже. Ніхто не звертає увагу на розсипаний по всьому супермаркету цукор. 

В цей час Наталія Кудряшова знайшла приміщення, де випікають здобу. Там побачила пекарку Галину Леонідівну. Та і тут далеко від чистоти. Біля булочок лежать брудні рушники, жінка забирає їх, а після цього спокійно місить тими руками тісто. 

Після ревізії ведуча звернулась до поліції. А за фактами відкрили вже два кримінальні провадження. 

Весільне вбрання за 1650 гривень на речовому ринку

Наприкінці ревізії у Хмельницькому Наталія Кудряшова завітала на місцевий речовий ринок. Вирішила придбати весільний наряд. На все мала 5000 гривень. Відразу помічає, що по хмельницькому ринку ходити на підборах важко. Заходить у перший-ліпший кіоск, де продають весільні сукні. Та продавчиня Галина спілкуватись на камеру не забажала. Жінка вимкнула світло і пішла. 

Та поки ведуча розглядала сукню під прицілом камери, прийшла інша продавчиня Альона. Та вирішила дати Наталії Кудряшовій приміряти сукню. Мовляв, є вбрання від 100 гривень і до 6500 гривень. Та цінників на вішаках з сукнями ведуча не знайшла. Роздягальні у кіоску нема, а температура лише 6 градусів. Здивувалась Наталія Кудряшова і тому, що на етикетках не вказано матеріал, з якого шились сукні. Придбати вирішила сукню за 300 гривень - економ варіант з хмельницького ринку.

Задешево вийшло купити і фату, і туфлі, і навіть шубку. На все витратила лише 1650 гривень. Потішило ведучу ставлення продавців. Та незважаючи на демократичні ціни, Наталія Кудряшова не дала відзнаку хмельницькому ринку, адже каже, що умови тут не з кращих. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анна Островська

    показуха чистої води
  • Правдолюб

    Ці так звані ревізори з телебачення складають враження психічнохворих і виконують 100% замовлення конкурентів. Претензії ну просто висмоктані з пальця. Наприклад, бруд на кондиціонері. Ну може кілька годин чи хвилин назад забруднили і не встигли помити, а тут Кудряшова залетіла і давай літати по магазину. Та й у переважної більшості покупців ці продукти дома зберігаються в умовах у кілька разів гірших і нічого. Якщо потрібна ідеальна чистота, тоді покупці мають бути готовими до зростання цін у звязку із збільшенням штату працівників, які будуть підтримувати ідеальну чистоту  щосекунди.  І яке право ці т.зв. ревізори мають право нишпорити усюди. Законами України визначені перевіряючі органи і порядок здійснення таких перевірок. Такі ревізори законами України не передбачені. І взагалі навіть можна подати у суд на цих ревізорів за порушення комерційної таємниці, наклеп і т.д.
  • Андрій Бай

    яка відзнака може бути у ринку???  Моя  дівчина зайнята у швейному виробництві весільних суконь.Ціна реальна,якщо ш'ють "для базару".

    - задовбали їх претензії на рахунок "немитих рук" у магазинних пекарнях.Ми ж усі так саме готуємо вдома. А якщо хочемо стерильності від магазинних пекарень - т овони продаватимуть за цінами ресторанів
  • Zaz Navello

    Колибрис самый ужасный магазин в Хмельницком. Обманывают. Накручивают веса. Персонал ужасный. Извинений никаких не приносят за накрутку весов. Как будто их всех воспитывали в лесу.

    Правдолюб reply Zaz Navello

    Якщо там є покупці, значить їх такі умови влаштовують і вони не бачать там порушень

    Леонид Наседкин reply Zaz Navello

    Напишите мэру претензию,это  магазин его кусочек.

    Zaz Navello reply Леонид Наседкин

    Та при чем тут мэр? Идет речь об культуре персонала. Будь-то магазин самого Папы Римского, но это им не позволяет делать из людей воров, только потому-что у них весы поломались. Окей, поломались с кем не бывает. Но зачем надо цирк устраивать с перевешиванием, чтоб все люди смотрели, как на воров. Персонал даже не извинился. Тесть им пох...

    Правдолюб reply Zaz Navello

    А Ви часто вибачаєтесь за свої неправильні вчинки? Тільки чесно, будь ласка.  Потрібно вимагати від інших те, що Ви самі здатні робити, у сенсі поведінки, а не тільки щоб Вас поважали, а Ви усім будете плювати в обличчя
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up