Благодійна дегустація: скільки зібрали коштів для хмельницьких спецпризначенців

Благодійна дегустація: скільки зібрали коштів для хмельницьких спецпризначенців
  • Волонтери організували великий збір для хмельницьких спецпризначенців. 
  • Провели благодійну дегустацію, де планували закрити великий збір для воїнів. 
  • Дізнавайтесь, чи вдалось і скільки коштів зібрали. 

В неділю, 20 січня, у Хмельницькому провели благодійну дегустацію та аукціон. Все - аби зібрати кошти для військових-спецпризначенців. Бійцям наразі необхідний лафет, аби можна було евакуювати постраждалі автівки на фронті й відвезти їх на ремонт.

Волонтери громадської організації «Мистецька сотня Гайдамаки» відкрили великий збір на 140 тисяч гривень. 

Як розповідає журналістці vsim.ua волонтерка Анастасія Бакалець, учасники благодійної дегустації реєструвались на захід, попередньо задонативши суму.

Відео дня

Також під час заходу провели аукціон, на який виставили п’ять лотів. Це були картини, тубус й розмальований шолом, подарований захисником. 

Волонтерка додає, що збір фактично вдалось закрити ще до офіційного початку благодійного заходу.

-  Як тільки ми розпочинали наш захід, до нас підійшов чоловік, який захотів залишитись анонімом і задонатив 110 тисяч гривень. Тобто, збір офіційно ще не стартував, а ми фактично його вже закрили. На банку вдалось назбирати майже 20 тисяч гривень. А за вечір - понад 70 тисяч гривень. Також до заходу долучився і театр Старицького, задонативши 10 тисяч, - каже Анастасія Бакалець.

Загалом замість запланованих 140 тисяч, волонтери і небайдужі хмельничани разом зібрали майже 230 тисяч гривень. Тобто збір на лафет навіть перевиконали. Однак наразі волонтери ведуть перемовини з бійцями, аби закрити інші їхні потреби. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up