Блогерка Алхім, російська музика, портрети Героїв. Деталі подій на Проскурівській

Блогерка Алхім, російська музика, портрети Героїв. Деталі подій на Проскурівській
Скрін з відео Анни Алхім
  • Анна Алхім - скандальна блогерка з Дніпра.

  • У мережі поширили відео, де вона біля портретів Героїв у Хмельницькому. 

  • Алхім посміхалася, а за кадром грала російська музика.

Блогерка з Дніпра Анна Алхім має 752 тисячі в Instagram. У мережі поширилося відео, як вона усміхається та кружляє в Хмельницькому на “стометрівці”. А саме - біля портретів Героїв. Так блогерка поводилася під російськомовну пісню. 

Ті, хто стежить за її сторінкою в Instagram, стали обурюватися такій поведінці. А саме - тому, що це відбулося поблизу фото загиблих на війні хмельничан. Про що почали писати в коментарях. На це блогерка відповіла наступне:

Відео дня

Додамо, що це вже не перша подібна ситуація на Проскурівській, поряд із портретами Героїв.  Зокрема - влітку 2023-го школярка зняла відео, як танцює на фоні алеї загиблих Героїв на Проскурівській. Ролик записала під пісню російської поп-групи. 

Алхім, Росія

Загалом Анна Алхім неодноразово потрапляла у різні скандали, що викликало хвилю обурень у її читачів. Зокрема - навесні 2023-го року вона розмістила на своїй сторінці інформацію про те, що в певних лікарнях Дніпра перебувають військові, яким потрібна допомога. За декілька годин після цього окупанти завдавали удару по лікарні міста. Після цього Алхім звинуватили в тому, що саме вона своєю сторіз скорегувала удар по лікарні.

Черговий скандал виник влітку 2023 року. Тоді блогерка назвала західні області України “заводом дибілів”. Мовляв, їй не сподобалося, що там спілкуються переважно українською мовою. І цього ж вимагають від гостей.

Крім того, до повномасштабної війни Анна Алхім називала росіян братами українців. А президента рф - красенем та впливовим чоловіком. Після російського вторгнення Анна Алхім розповіла в інтерв'ю на YouTube-каналі “Люкс ФМ”,  що більше не вважає українців та росіян братами, але при цьому не відмовляється від того, що казала раніше.

Читайте також: «За кожною світлиною - історія». На кубах Героїв встановлюють QR-коди пам’яті

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (77)
  • Валентина

    Курва ,завтра буде вибачатися.
  • Николай Кулина

    Як так,що вона розгулює по місту?Таку особу зрвзу під варту і на довічне,нам гумвнізм нетреба.
  • Андрій

    Дати строк довічно
  • Жанна

    Якщо вона російська блогерка то яке питання що вона тут ще робить

    Таня reply Жанна

    Не російська вона…але підтримує все російське і живе її Україні…тут отримує гроші…а вірні підписників її спонсорують

keyboard_arrow_up