Через невпинне будівництво маршрутки по Кармелюка їздитимуть не скоро

Через невпинне будівництво маршрутки по Кармелюка їздитимуть не скоро
Озерну інтеснивно забудовують. Саме тому комунальники не можуть взятися за ремонт дороги по вулиці Кармелюка. Її якість є основною причиною того, що маршрутки до «Трьох ведмедів» найближчим часом не їздитимуть.

Мікрорайон Озерна – наймолодший у Хмельницькому. Він інтенсивно розширюється і розвивається. Та постійне будівництво, яке тут не зупиняється вже не перший рік, приносить певні незручності місцевим жителям. Зокрема людям, які проживають по вулиці Кармелюка, для більш комфортного життя потрібно, аби до їхніх будинків почав їздити громадський транспорт. Навіть відповідну петицію до міського голови Хмельницького зареєстрували. Вона майже набрала необхідну кількість голосів. Скоріш за все, вже найближчими днями міські управлінці візьмуться за її розгляд. Про те, якою є ймовірність появи маршруток на вулиці Кармелюка дізнавалися «ВСІМ».

- Заперечень того, що даний маршрут хмельничанам потрібен, у нас немає. Та є одна проблема – якість дороги. Жодна служба не підпише документів про те, що автобуси можуть тут їздити. На вулиці, де дорога прокладена із плит, немає ні відповідної пішохідної зони, ні освітлення, - розповідає «ВСІМ» виконуючий обов’язки начальника управління транспорту та зв’язку Хмельницької міськради Сергій Шепурєв. – Тому запуск транспортного маршруту поки є небезпечним. Відкрити його можна буде лише тоді, коли з’явиться нормальна дорога.

Виходить, що людям маршрут потрібен. В його доцільності переконанні і міські управлінці. Та коли він з’явиться, поки невідомо. В управлінні житлово-комунального господарства також не знають про те, коли ж на вулиці Кармелюка зявиться якісна дорога.

Відео дня

- У нас вже готова документація по капітальному ремонту ділянки дороги по Кармелюка. Але поки там триває інтенсивне будівництво, ніхто за нього братися не буде, - повідомив «ВСІМ» начальник управління житлово-комунального господарства Віктор Чапайда. – Як тільки усі умови дозволятимуть розпочати ремонт, відразу підніматимемо питання про виділення коштів.

Транспортники не заперечують, але не братимуться за маршрут, поки не буде дороги. Робити її мають комунальники. Але останнім на заваді стає тривале будівництво. Коли воно завершиться – невідомо. За тим, як розвиватимуться події, слідкуйте разом із «ВСІМ».

Читайте також: Хмельницька влада говоритиме з громадою про підвищення вартості проїзду
Влада готує хмельничанам підвищення тарифу на проїзд та новий автобусний маршрут
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    цією дорогою возили і возять Барви, Чайка возила всі всі свої стройматеріали до будинків які біля лісу побудувала, і нова стройка біля будинків 24/2, 24/3.(поки дійсно люди собою і машинами не блокували їхні бетономішалки!!!!!).

    Шановна Влада, зверніть увагу, примусьте забудовників відповідати за наслідки, які вони приносять іншим. дорога за ними! а за вами транспорт!
  • Анонім

    По вулиці Кармелюка їздять тільки будівельники Барв, всі інші заїжджають з Старокостянтинівського шосе, так що будівництво це тільки  причина не робити дороги. Тай вулицю Лісогринівецьку потрібно зробити бо назва є, а вулиці то фактично немає, але начальник управління житлово-комунального господарства Віктор Чапайда напевно взагалі не знає що відбувається на даних вулицях якщо таке розповідає
  • Анонім

    Будинки які знаходяться по самій вулиці вже побудовані. Майже всі здані. Нехай через поле собі будівельні компанії просипають дорогу і возять. Будинки по вул.Лісогринівецькій 24, 24/2, 24/3 мали хорошу дорогу, поки не почали будувати інша компанія поруч. І бетонозмішувачами і камазами з цеглою зірвали всю дорогу. Поїдьте подивіться що залишилось з неї. Поки жителі не перекрили бетонними плитами вони не просипали собі окремий вїзд. Тому просто заборонити рух такій техніці і заставити Барви і інші хто там будував зробити дорогу для міста. І ще хотілось би щоб влада зробила нормальний прохід до будинків. Там половину тих гаражів незаконно побудовані. Хай покажуть акти на землю чи в них є. Люди щоб добратись до наших будинків лізуть поміж гаражами. А маршутка потрібна. В наших будинках всі молоді сімї, майже в кожній маленька дитина. Поруч немає школи чи садочка потрібно спускатись на нижню частину Озерної.

    Булоби взагалі цікаво якби хоть хтось з Влади міської нової зробив би зустріч з жителями будинків біля "3 ведмедів". Щоб зустрічі були не тільки перед виборами а і після. Я думаю багато би людей прийшло і свої побажання через ОСББ передали
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up