Через вимикання світла хмельничани перекрили дорогу на проспекті Миру (ОНОВЛЕНО)

Через вимикання світла хмельничани перекрили дорогу на проспекті Миру (ОНОВЛЕНО)
  • У двох будинках по вулиці Перемоги систематично вимикають електроенергію.
  • В знак протесту мешканці перекрили ділянку дороги на проспекті Миру між поліклінікою №2 і костелом. 
  • Тролейбуси стоять, а авто та маршрутки патрульні скеровують через двори. 

У будинках по вулиці Перемоги відключають електропостачання. Мешканці подібними відключеннями обурені. Люди скаржаться, що після цього не можуть працювати за комп'ютером та хвилюються чи після таких відключень не "полетить" побутова техніка. Вони одразу зателефонували в "Обленерго", але світло ввімкнули лише за кілька годин. 

Сьогодні, 28 березня, близько дев'ятої вечора жителі будинків по Перемоги на знак протесту перекрили дорогу на проспекті Миру. Речник патрульної поліції Роман Мартинюк повідомив vsim.ua, що через пішохідний перехід біля костелу з однієї сторони в іншу ходить близько 50 людей. Жалілися, що комунальні сплачують регулярно, але ввечері змушені сидіти у темряві. 

Рух транспорту на цій ділянці призупинений. Тролейбуси стоять. А от авто та маршрутки копи скеровують в об'їзд через двори між будинками. Хмельничани вимагають, щоб у їхніх будинках припинили вимикати електроенергію. 

Відео дня

Фото Олександра Чешука з "Фейсбук"

Оновлено 22.30
Близько десятої вечора світло у будинках по вулиці Перемоги ввімкнули. Тож мешканці припинили протестувати. Рух транспорту на проспекті Миру відновлено. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (46)
  • Погорельский Владимир

    А більш цивілізовані методи вирішення даної проблеми мешканці цих будинків пробували? Наприклад, звернення із колективною скаргою до ПАТ "Хмельницькобленерго"?

    Бурковська Ірина reply Погорельский Владимир

    А ви почитайте попередні коментарі і дізнаєтесь.

    Погорельский Владимир reply Бурковська Ірина

    Почитав. Висновок очевидний: Ви майже не намагалися вирішити конфлікт цивілізованим шляхом. Чому не звернулися по допомогу до кваліфікованого юриста? Такі проблеми, як у Вас, вирішуються, і при цьому зовсім не обов'язково вирішувати їх шляхом порушення законних прав інших громадян нашого міста. В даній ситуації я обурений лише бездіяльністю поліції.
  • Pekarskyi Volodymyr

    ХКП "Міськсвітло" ніякого відношення до електропостачання не має, це компетенція ПАТ "Хмельницькобленерго". Вони монополісти на ринку послуг електропостачання.
  • Юрий Кошарский

    Молодці! пітримую такі методи!
  • Бурковська Ірина

    Всі дуже хитрі. А що б ви робили, якби всі комунальні служби відфутболювали вас, а начальник жека, бухгалтер і директор ПП, який повинен був переказати кошти мешканців в обленерго, зникли і вимкнули телефони?!!! А в людей маленькі діти і опалення від електрики!

    Олексій reply Бурковська Ірина

    Звісно ми пішли б діставати взагалі невинних у цій ситуації людей, та завдавати незручності випадковим особам.



    Наступного разу, коли водоканал відключить у мене воду, я, певне, піду заважати продавчині з кіоску навпроти продавати людям хліб. Думаю це дуже раціональна ідея яка допоможе мені швидше отримати воду в квартирі.

    Наталія reply Олексій

    Певно ви в такий ситуації не були. Це не відключення на якись дві годин .

    Бурковська Ірина reply Олексій

    Ми не діставали мешканців. Ми хотіли дістати владу. І в нас це вийшло.  Початок покладено, нас почули і побачили. Щодо мешканців, звісно ми перепрошуємо. Але таких як ви були одиниці. Всі переважно співчували і розуміли ситуацію. Не судіть про людей, доки самі не побуваєте в такій ситуації. Тоді й поговоремо, кого ви будете діставати!

    Олексій reply Бурковська Ірина

    Влада знаходиться в будівлі хмельницкьої міської та обласної ради, котрі знаходяться трішки не там, а на площі. Хмельницькобленерго - в центрі біля "Фуршету", Поділлябудінвест - по Проскурівській 81. Ніхто з них не живе і не працює на проспекті миру. Ним рухаються такі самі звичайні люди, які спішать на роботу, або до дому до своїх близьких і дітей. Цими ж вулицями рухаються машини швидкої, міліції, громадський транспорт. Так, вас почули і побачили, вітаю, почули і побачили як некомпетентних в своїх правах громадян, які поводять себе як трирічна дитина котора безпорадно верещить на всю вулицю. Мені вас шкода, але мені за вас соромно, бо те що ви робите - нічим не краще ніж те що робит ваш забудовник - завдаєте проблем стороннім і невинним людям.

    Наталія reply Олексій

    І коли це звичайний пікет закінчувався конструктивно? Запихніть свої "жаласті" . ...В наших будинках, в кожній квартирі малі лдіти. І заради них   ми готові не лише вулиці перекрити.

    Андрій Семенюк reply Наталія

    Малі діти це що універсальне виправдання, яке дозволяє творити будь-яку фігню? На місці поліції я би підігнав пожежну машину і розігнав би водометом цих гусей додому.

    Наталія reply Андрій Семенюк

    Яка фантазія у людини.)))

    Наталія reply Андрій Семенюк

    Яка фантазія у людини.)))

    Бурковська Ірина reply Андрій Семенюк

    Так, нормальні батьки заради дитини зроблять будь-що. А у вас очевидно немає дітей. Та як є, то я співчуваю вашим дітям з таким батьком.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up