Нічні відключення світла у Хмельницькому: коли вимикають і чому

Нічні відключення світла у Хмельницькому: коли вимикають і чому
  • Мешканці скаржаться, що вночі пропадає світло у квартирах. 
  • Люди бояться, що у них "полетить" уся побутова техніка. 
  • В "Обленерго" кажуть, що відключення не страшні.

Вже другий день поспіль мешканці проспекту Миру жаліються на відключення світла. Кажуть, електрика пропадає вночі. Особливо відчутно це для "сов", які полюбляють працювати в темну пору доби. Вчора, 23 лютого, до нас звернулася Тетяна Маслова, яка проживає у будинку 70/1 на проспекті Миру. Після відключень електрики у жінки не працювало кабельне телебачення. А вже сьогодні, 24 лютого, про такі раптові відключення нам повідомив читач у рубриці "Для читачів". 

Журналісти vsim.ua з'ясували, чому зникає світло у домівках хмельничан. У диспетчерській службі ПАТ "Хмельницькобленерго" кажуть, що світло вимикають для того, щоб переключити лінію. 

- Це звичайні перемикання лінії, щоб розвантажити її. Воно не впливає на роботу електроприладів. Людей повідомляти ми не можемо, бо це виникає спонтанно. Робиться перемикання для того, щоб потім уникнути поломок, - розповідає vsim.ua оператор Оксана. 

Відео дня

Якщо у вас вдома вимкнули електрику, можна звертатись за телефоном диспетчерської служби - 71 52 01

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Інга Кисельова

    постійно світло зникає близько 12 години ночі
  • Олег

    Коли закінчується ніч і починається ранок? В кожного свій індивідуальний режим. Враховуючи складну економічну і політичну ситуацію в країні могли б з розумінням відноситися до людей і не сувати їх в багно обличчям
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up