Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА

Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА
  • Над Хмельницькою областю збили три ворожі цілі. 
  • В ОВА повідомили про наслідки. 

В ніч на 29 березня росіяни завдали чергового масованого удару по Україні. Били переважно по об'єктах паливно-енергетичного сектору. Про це повідомляли у Повітряних Силах. 
Гучно було і на Хмельниччині. 

В нашій області повітряну тривогу було оголошено о 00:30. Вона тривала більше 5,5 годин. Жителі Хмельниччини чули звуки вибухів. 

Як вранці повідомляла Хмельницька ОВА, над областю збили три ворожі цілі. Додали, що обійшлось без потерпілих і об’єкти інфраструктури не постраждали. 

Відео дня

Тепер проінформували, що внаслідок ворожої атаки є пошкодження 6 приватних житлових будинків в громадах області та приміщення басейну дитячого табору. Пошкоджено вікна та дахи.

«Головне, що постраждалих немає. Працюють всі відповідні служби», - додали в ОВА. 

Нагадаємо, загалом вночі сили ППО збили 58 «шахедів» і 26 ракет. Про це повідомив командувач Повітряних сил Олещук. Загалом РФ випустила по Україні 99 повітряних цілей.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Гена Гена

    Якби заступнику міністра оборони України повернути голову на 90 градусів і щоб тварині вона так і осталася може би і таких обстрілів останніх і не було. Цітую інтерв'ю ціеї падалі. В Україні багато чого вже випускається, тільки по зрозумілих причин кількість не розголошується. Де СБУ, чому та падаль не в кайданах!

keyboard_arrow_up