Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі

Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі
Ілюстративне фото
  • Всього цієї ночі росіяни запустили 99 повітряних цілей. 
  • Які наслідки чергової терористичної атаки?

В ніч на 29 березня росіяни здійснили чергову масовану атаку на Україну. Запустили різні типи ракет та ударні дрони. Як повідомили у Повітряних Силах, ціллю ворога були об’єкти паливно-енергетичного сектору. 

На Хмельниччині повітряну тривогу було оголошено о 00:30. Спочатку моніторингові канали повідомляли про пуски «шехедів». Згодом росіяни випустили ще ракети.  Загалом повітряна тривога у Хмельницькій області тривала 5 годин і 38 хвилин. 

Перші вибухи пролунали близько 1:40 ночі. Звуки вибухів чули і хмельничани.

Відео дня

Як повідомили вже вранці у Хмельницькій обласній військовій адміністрації, працювали наші сили ППО. В межах області збили три ворожі цілі. 

– Сьогодні під час відбиття повітряної атаки в межах області було збито 3 ворожі цілі. Постраждалих чи пошкодження обʼєктів інфраструктури немає, - зазначили в ОВА. 

Загалом вночі сили ППО збили 58 «шахедів» і 26 ракет. Про це повідомив командувач Повітряних сил Олещук. Загалом РФ випустила по Україні 99 повітряних цілей.

Загалом наслідки терористичної атаки на Україну станом на ранок такі:

  • На Черкащині є влучання по об'єкту енергоінфраструктури, також внаслідок падіння уламків дронів пошкоджене нежитлове приміщення, повідомили в ОВА.
  • На Дніпропетровщині пошкоджені кілька енергетичних об'єктів — у Дніпровському,  Криворізькому та Кам'янському районах. 
  • Також війська РФ атакували об'єкти критичної інфраструктури на Івано-Франківщині, повідомили в ОВА. 

У ДТЕК проінформували, що внаслідок російської атаки серйозно пошкоджене обладнання трьох теплоелектростанції. Один з енергетиків отримав поранення. За даними Укренерго, пошкоджень зазнали також гідроелектростанції.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up