Червонюка випустили із зали суду (ВІДЕО)

Червонюка випустили із зали суду (ВІДЕО)

Дмитра Червонюка, сина депутата Хмельницької облради, учасника ДТП зі смертельним наслідком, відпустили з зали суду. Суд виніс рішення - 4 роки умовно з випробувальним терміном 1 рік та позбавленням права керувати автомобілем на 3 роки.

Суддя Світлана Дручкова врахувала, що водій міг загальмувати, і не врахувала свідчень, що пішохід йшов по пішохідному, і те, що водій був п"яний. Також головуюча у справі зазначила  те, що що збитий на смерть пішохід Олег Крушельницький на момент аварії був у стані алкогольного сп’яніння та йшов поза межами пішохідного переходу.   

Відео дня

Крушельницькі не можуть знайти слів, щоб описати ситуацію. Такий вирок суду потерпіла сторона вважає невипадковим. Родина загиблого пішохода подаватиме апеляцію та оскаржуватиме вирок.

-    З першого засідання я побачив, що це буде на користь Червонюка, - каже батько Олега Крушельницького Анатолій. – Всі були в зговорі. Це не випадковість, що саме ця суддя розглядала нашу справу. Це все було сплановано спеціально.

- Не можу погодитися з об’єктивністю вказаного вироку, - каже адвокат потерпілих. - Основна підстава для призначення умовної міри покарання – повне визнання вини та  щиросердечне каяття.  Червонюк, як ми чули у залі суду, ніби визнав себе винним, але частково. Але він не вказав, у чому саме визнає себе винним, тому  так зване каяття не може бути сприйняте щирим, бо за тих всіх обставин судового розгляду він покаявся лише для пом’якшення своєї відповідальності… Кожного судового засідання слухалися лише доводи захисту, а наші доводи залишалися поза увагою суду.     

Адвокати захисту Луцюк і Кащенко вироком також незадоволені.

- Нас не влаштувало рішення суду, оскільки воно не співпадає з нашою позицією, - каже адвокат Червонюка Павло Луцюк. – Ми в повній мірі не задоволені.  Ми ще визначимося, що будемо робити далі у справі. Для цього маємо місяць.  

Відповідно до вироку, звинувачений Червонюк порушив 12.3 та 12.4 пункти Правил дорожнього руху та частину 2 статті 286 Кримінального кодексу Ураїни. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк 4 роки. Проте статтею 75 Кримінального кодексу України до нього застосовано іспитовий термін строком на один рік. Червонюка також позбавили права керувати автомобілем строком на 3 роки. Обвинуваченого в аварії  відпустили з залу суду.

Після вироку у приміщенні суду виникли сутички. Кілька стусанів в обличчя отримав адвокат захисту Вадим Кащенко. Також адвокату дісталося на вулиці. Дмитро разом з сім'єю вийшов із суду через центральний вхід. 

 

Приміщення суду пікетували близько двадцяти людей, обурених вироком.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (718)
  • Anonymous

    шоб ты сдох, гнида продажная!
  • Anonymous

    ОБРАЩЕНИЕ К КОММЕНТАМ. Кто знакомился с материалами уголовного дела? Кто знает материалы уголовного дела? И наконец....КТО ИМЕЕТ ЮРИДИЧЕСКОЕ ОБРАЗОВАНИЕ - останьтесь.Остальные Н.....Й
  • Anonymous

    http://www.youtube.com/watch?v=MxcHC0BUIYM Це відео для заздрісників, що потрібно робити, щоб не заздрити іншим
  • Anonymous

    http://www.youtube.com/watch?v=5T8yg643TjU Правдиве відео
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up