Де на Хмельниччині безпечно купатись (ПЕРЕЛІК МІСЦЬ)

Де на Хмельниччині безпечно купатись (ПЕРЕЛІК МІСЦЬ)
Фото ілюстративне
  • Святкові вихідні попереду, тому чимало хмельничан планують вирушити на природу.
  • Рятувальники вирішили нагадати, де облаштовані спеціальні місця для купання.

Попереду вихідні, а погода якраз сприяє для активного відпочинку на природі. Хтось для себе запланував розваги в місті, а хтось планує вирушити до води, аби покупатись і позасмагати. Надзвичайники розповіли про сумну статистику цього року. Лише з початку купального сезону на воді в області втопилось 33 людини, з них двоє дітей.  Всі нещасні випадки зафіксовані у місцях, не пристосованих для купання. Найбільше – на Дністрі. Про це розповідають у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

На Хмельниччині працює 15 місця для купання, де пляжі спеціально обладнанні і перевірені. Там чергують рятувальники з усім необхідним спорядженням. Тому за безпеку можна не хвилюватись.

Де на Хмельниччині безпечно купатись:

Відео дня

Міські пляжі: Городок, Волочиськ, Славута, Полонне, Нетішин, Хмельницький, Старокостянтинів, Ізяслав,  Красилів.

Села: Головчинці Летичівського району, Пашківці Хмельницького району, Гораївка (табір відпочинку «Бакота») Кам'янець-Подільського району, с. Велика Слобода (база відпочинку «Вілла Дві Ріки») Кам'янець-Подільського району, Колодіївка (база відпочинку «Теремки» Кам'янець-Подільського району, с. Рудківці Новоушицького району.

Про що слід пам'ятати. Поради від рятувальників:

  • купатися слід лише у спеціально відведених місцях,
  • не заходити у воду напідпитку,
  • не випливати на моломірних суднах та матрацах у місця зі швидкою течією,
  • завжди брати з собою рятувальні жилети,
  • заздалегідь повідомляйте знайомих та друзів, де ви будете відпочивати,
  • стежте за дітьми, адже їхня безпека залежить від вас,
  • під час екстреної ситуації одразу телефонуйте за номером «101». 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Богдан Кондратюк

    При цьому зробіть журналісткий запит до відповідних органів, чому так мало облаштованих місць для відпочинку? Хто за ці місця відповідає! Що потрібно зробити щоб змінити ситуацію!?
  • Богдан Кондратюк

    За інформацією дякую! Частіше потрібно робити такі статті, але добавляйте про якісь дороги та як добратись до того чи іншого місця з Хмельницького!!!

    Дід Панас reply Богдан Кондратюк

    Які дороги? Даже Зе добирається на гелікоптері.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up