Де у Хмельницькому 29 грудня не буде води (ОНОВЛЕНО)

Де у Хмельницькому 29 грудня не буде води (ОНОВЛЕНО)
  • Комунальники працюватимуть на двох вулицях.
  • Також на вулиці Козача стався порив. 

У четвер, 29 грудня, в обласному центрі триватимуть роботи комунальників Хмельницькводоканалу. На підприємстві повідомляють, що відключать воду на двох вулицях. 

Де не буде води

Через аварійно-відновлювальні роботи по відновленню тиску води, водопостачання вимкнуть за такими адресами:

  • Відео дня
    /li>

Тарифи на воду та водовідведення

Нагадаємо, тарифи на воду наразі такі:

Наразі Хмельниччина посідає четверте місце по Україні за розміром тарифу на водопостачання та водовідведення. Дешевше лише на Львівщині, Харківщині та Вінниччині. Третину тарифу становлять витрати на електрику, ще третина йде на оплату праці комунальників.  Що ще входить в оплату тарифу на воду в Хмельницькому читайте в матеріалі Тариф на воду: за що платять гроші хмельничани (ІНФОГРАФІКА)

Нагадаємо, по всій Україні запланували чи не вдвічі підняти тарифи на воду на водовідведення. Перше підвищення має відбутися вже з 1 січня нового року, а друге – з липня. Нові тарифи мають схвалити 27 грудня. Тарифи на воду в областях, які сильно постраждали від бойових дій, переглядати не будуть.

Наразі це лише проект, та сьогодні, 27 грудня, його мають схвалити в Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕП). Які тарифи пропонують встановити в обласних центрах, в Хмельницькому та в Кам’янці — читайте в матеріалі У Хмельницькому хочуть підняти тарифи на воду. Коли та які будуть ціни

Аби не лякатись, отримуючи платіжку від водоканалу, варто використовувати воду економно. Що ж робити якщо й так, здається, бережеш кожну краплю, а рахунок такий, ніби цілими днями обливався водою? 

У “Хмельницькводоканалі” підказали 10 простих лайфхаків як зекономити на використанні води. Майже кожен факт підкріплений кількістю зекономлених літрів. 

Як зекономити воду:

Корисні посилання Хмельницькводоканалу

Також Хмельницькводоканал відновив роботу свого мобільного застосунку. За допомогою нього хмельничани можуть переглянути показання лічильників води, дивитися історію платежів та оплачувати рахунки, переходити на інші особові рахунки, дізнатися інформацію про чинні тарифи та стан рахунку.

Мобільний додаток — інтуїтивно зрозумілий, надійний та безпечний, заявляють на підприємстві. Поки що застосунок доступний на Google Play, та незабаром його можна буде завантажити і на AppStore.

Корисні посилання Хмельницькводоканалу

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up