Де вчився і працював новий керівник "Хмельницькводоканалу"

Де вчився і працював новий керівник "Хмельницькводоканалу"
  • На сайті підприємства опублікували біографічну довідку Олександра Новосада.
  • Схоже, що в ній вказано далеко не все.

Директором "Хмельницькводоканалу" буде медик за освітою - новина з таким заголовком було опублікована на нашому сайті в понеділок, 10 січня. Саме в цей день колективу комунального підприємства представили нового керівника - 46-річного Олександра Новосада, який буде виконувачем обов'язків директора.

Реакція хмельничан на таке кадрове рішення була здебільшого негативною. Чимало користувачів розкритикували призначення на керівну посаду, хоч із приставкою "в.о.", людини із медичною освітою. Загалом під новиною залишили 56 коментарів. 

Щодо медичної освіти Олександра Новосада, то про неї ми дізналися із його сторінки у Facebook. Підтвердили її за допомогою пошуку у відкритих джерелах. Зокрема, він під №218 є у списку випускників Буковинського державного медичного університету 1999 року. Зазначимо, що інформації про навчання в медичному університеті на сторінці у Facebook вже видалена.

Відео дня
Скрін із сторінки Олександра Новосада у Facebook

Сьогодні, 12 січня, на сайті "Хмельницькводоканалу" з'явилася біографічна довідка нового керівника. У ній лише підтверджується те, що Олександр Новосад має медичну освіту. Й навіть працював в цій сфері. Також у довідці зазначена ще одна освіта чоловіка. Він отримав ступінь бакалавра з менеджменту в Київському інституті бізнесу і технологій, який закінчив у 2012 році. 

Ймовірно, що другу освіту він здобув заочно, оскільки на час навчання й випуску він був комерційним директором ТзОВ "Кредо-Капітал". Загалом, за 21 рік трудового стажу Олександр Новосад встиг змінити 7 місць роботи. Хоча їх могло бути більше. Але про це йтиметься нижче. Поки розповімо про місця роботи, які вказані у довідці:

  • 2000 - 2004 - Лікар судово-медичний експерт У Волинському обласному бюро судово-медичної експертизи
  • 2004 - 2008 - медичний представник у "Solvay Pharmaceuticals Gmbh" 
  • 2008-2012 - комерційний директор ТзОВ“ Кредо-Капітал”
  • 2012-2017 - приватний підприємець
  • 2017-2019 - комерційний директор ТзОВ“ РС-індастрі”, Main Academy
  • 2019-2020 - менеджер з ефективності бізнесу ТзОВ “Biopharma”
  • 2021 - заступник директора МКП “Хмельницькводоканал” з розвитку підприємства
  • 2021 - ... в.о. директора МКП “Хмельницькводоканал”

У відкритому доступі ми відшукали резюме Олександра Новосада, яке він у 2017 році розмістив на сайті "Работа для клиник". Там йдеться, що чоловік також має досвід роботи у фірмі "MaviCosmetic", яка займається косметикою. Працював він також територіальним супервайзером у "MARS Україна". Був він й регіональним менеджером у "UNIQUE PHARMACEUTICAL LABORATORIES" та медичним представником у "Ipca laboratories ltd".

Зазначені в даному резюме також й місця навчання, про які не йшлося раніше. 

Скрін із сайту "Работа для клиник"

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Василь Михайлович

    Назрівається великий бардак
  • Василий Розуман

    100% щось у воду будуть підмішувати потім нові штампи пішло поїхало
  • Игорек

    А у нас що ,вузькоспеціалізоване викладання як в Америці, навіщо звертати на це увагу?
  • Наталья Горбань

    Хочу звернутися до пана Симчишина ,скільки вже можна ставити СВОЇХ???????????? Посміховисько з лікаря до директора водоканал де логіка ?????? Вже  Новачка хватає  який у комунальній сфері ні хрена не розуміє.

keyboard_arrow_up