Директором "Хмельницькводоканалу" буде медик за освітою

Директором "Хмельницькводоканалу" буде медик за освітою
Новий директор "Хмельницькводоканалу Олександр Новосад. Фото взято із його сторінки у Facebook.
  • У комунальному підприємстві представили нового керівника.
  • Ним, поки із приставкою в.о., буде Олександр Новосад.

Впродовж 10 років директором "Хмельницькводоканалу" був Віталій Кавун. У липні 2021-го його відсторонили від роботи за рішенням суду. В жовтні міський голова Олександр Симчишин підписав розпорядження про його звільнення. Офіційна причина - закінчення контракту. Неофіційна версія - ймовірна причетність до привласнення бюджетних коштів. Віталій Кавун проходить підозрюваним у кримінальній справі у привласненні 3,7 мільйона гривень.

Роль керівника із приставкою т.в.о. виконував головний інженер підприємства Станіслав Міхалець. Але вже з літа у міськраді, схоже, почали готувати наступника Віталію Кавуну. Саме тоді на місце заступника директора із розвитку підприємства взяли Олександра Новосада. Цього ж чоловіка сьогодні, 10 січня, представили виконувачем обов'язків директора "Хмельницькводоканалу".

Нового директора "Хмельницькводоканалу" представляв заступник міського голови/директор департаменту інфраструктури Василь Новачок. Фото - пресслужба МКП "Хмельницькводоканал"

Інформації про Олександра Ярославовчиа Новосада у відкритому доступі небагато. На своїй сторінці у Facebook він зазначив, що закінчив Буковинський державний медичний університет. також поділився інформацією, що у Школі бізнесу КІБіТ та Школі контекстної реклами Тетяни Михальченко. Вказане місце народження - Луцьк.

Відео дня

Напередодні свого офіційного представлення Олександр Новосад оновив обкладинку на своїй сторінці у Facebook на більш тематичну відповідно новій посаді.

Сервіс youcontrol знайшов дані про двох ФОПів за запитом "Новосад Олександр Ярославович". Обидва підприємці - припинені. Перший був зареєстрований в Ружичанці Хмельницького району. Основним видом діяльності в нього була "Оптова торгівля одягом і взуттям". Інший ФОП був зареєстрований в місті Рожище Волинської області. Основний вид діяльності - "Інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах".

Також чоловік, на ім'я Олександр Ярославович Новосад, був заступником голови Рожищенської районної організації Народного руху України. Вона, згідно із даними clarity-project, перебуває в стані припинення.

Читайте також: У Хмельницькому зростуть тарифи на воду з 1 січня: деталі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (57)
  • Света Герасимова

    В чому проблема?!  Людина  такої посади має знати хімію, якість води має бути для нас в пріоритеті , а не хто чий кум!   той хлор у воді в таких кількостях не потрібен,
  • Зінаіда Романюк

    Люди в кого є гостра  сапа побрийти вонож як  бомж а хоче керувати не вийди
  • Артур Кукоаре

    Ім мально!)))
  • Лариса Дацкова

    Зато вода будет чистая- медик будет контролировать.

keyboard_arrow_up