Депутат облради від "Свободи" розтрощив турнікет в Будинку рад (ВІДЕО)

Депутат облради від "Свободи" розтрощив турнікет в Будинку рад (ВІДЕО)
  • "Свободівець" Віктор Бурлик прийшов на сесію обласної ради з кувалдою. 
  • Він розтрощив скляний бокс і турнікет, які встановили працівники ОДА минулого року. 

Сьогодні, 15 березня, один із депутатів облради влаштував шоу в холі Будинку рад. Віктор Бурлик взяв молот і почав трощити турнікет, який встановили в приміщенні ще наприкінці минулого року. Депутат пояснив, що пропускний режим унеможливлює відкритий доступ громадян до влади.

У цей час працівники відділу поліції та патрульні мовчки стояли, спостерігаючи за дійством. Зауваження Бурлику ніхто не робив. Один із працівників поліції знімав усе на відео. Інші депутати також стояли осторонь. Після того, як Віктор Бурлик розтрощив скло та пошкодив турнікет, уламки почали виносити на вулицю. В приміщенні з'явилися хлопці в балаклавах.

 

До слова, пропускний режим через металевий турнікет на пропускному пункті встановили для нацгвардійців начебто для антидиверсійного захисту. Таке пояснення дав голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук на офіційному сайті. 

Відео дня

Нагадаємо, що сьогодні депутати обласної ради зібралися на позачерговій сесії на вимогу активістів, щоб розглянути  звернення до президента та Уряду щодо подій на Сході України. 

Вирваний турнікет виставили на президію. 

Двері від будки занесли голові облдержадміністрації Олександру Корнійчуку.

 

Поліція оточила місце, де стояв турнікет. Працювала слідчо-оперативна група.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (43)
  • Олег

    цікаво на це все шобло сказав губернатор:

    Вчорашні події із знесенням турнікету в приміщенні облдержадміністрації вважаю дешевим піаром.

    Ми ж усі добре розуміємо, для чого депутати від ВО «Свобода» влаштували увесь цей перфоменс із кувалдою, розбитим склом та рештками турнікету, які принесли під мій кабінет. Влаштували гарну картинку для ЗМІ. З огляду на рейтинг «Свободи», який безустанно падає, і в місті Хмельницькому також, це зайве нагадування про себе журналістам. Бо якби цей турнікет їм насправді так дошкуляв, то вони б його зняли тихо і без зайвого галасу. Але ж то треба було зробити саме вчора, саме у перерві сесійного засідання облради, коли в приміщенні знаходилася купа журналістів та камер. Можу відзначити – прикувати до себе вчергове увагу мешканців Хмельниччини «свободівцям» вдалося. Але чи сьогодні громада Хмельниччини дотримується «політики руйнувань» та хоче таких дешевих піар-акцій – у мене є великий сумнів. Я б порадив тим громадським активістам та молодикам, які вчора трощили будку охорони та турнікет, зробити бодай щось для розвитку та процвітання Хмельниччини, влаштуватися на роботу, аби приносити користь суспільству, в якому вони живуть. Бо руйнувати може кожен руйнівник, а от будувати та щось створювати…

    Не хочеться думати про те, що вчорашні події є продовженням сумнозвісних подій 31 серпня 2015 року під Верховною Радою де, в результаті, спровокованих Хмельницькою Свободою дій (кинутої гранати), загинуло четверо нацгвардійців, а кілька десятків отримали поранення.

    Як сказав відомий класик: «Розруха починається в головах». Тому потрібно навести порядок у своїх думках, словах, і, як наслідок, буде порядок в діях.

    Мені дуже шкода, що у брудні політичні ігри втягують юнаків, які ще не можуть відповідати за свої вчинки, та абсолютно сторонніх людей, які хочуть відчути себе причетними до чогось важливого. І втягують у ці ігри люди, які називають себе патріотами України. Я вважаю це політичним цинізмом, який не додає честі окремим депутатам.
  • Ірина Волошина

    ламати, трощити - це так "по свободівськи"... а потім пишуть на плакатах про бога і європейський рівень життя

    Andriy Andriyishyn reply Ірина Волошина

    Не@ер  було ставити. Щеб колючий дріт поставили і міне поле.

    Антіпко reply Andriy Andriyishyn

    Вже бачу як Бурлик і його малолєтки ріжуть дріт:)
  • Сергій Якубенко

    Господар Бурлика Іван Гончар скинув брудну роботу своєму посіпаці. А потім зарісувався із турнікетом.

    Vlad Vinski reply Сергій Якубенко

    Махновщина і безпрєдєл!ЯКЩО СВОБОДА НОРМАЛЬНА ПАРТІЯ ТО СЬОГОДНІ БУРЛИКА МАЮТЬ ВИГНАТИ З ПАРТІЇ І З  ДЕПУТАТСТВА!   Міліція має притягнути його за хуліганство. Якщо цього не зроблять, значить це не партія а збіговисько малограмотних хуліганів.

    Антіпко reply Vlad Vinski

    Гарне слово підібрали - збіговисько. Воно до всіх партій підходить
  • Сергій Якубенко

    Цікаво, чому мєнти не заважали йому трощити і не затримали відразу. Чи боялися вхопити молотом?

    Andriy Andriyishyn reply Сергій Якубенко

    +1000
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up