Відгородились турнікетом. До посадовців ОДА і облради без документів не пускають

Відгородились турнікетом. До посадовців ОДА і облради без документів не пускають

Відтепер потрапити до кабінетів обласних чиновників непросто. Окрім чотирьох нацгвардійців при вході поставили пропускний пункт. Зайти у Будинок рад можна буде лише за документами. 

Металевий турнікет заступник голови ОДА Олег Гуменний збирався поставити ще наприкінці вересня. Але тоді проти виступила облрада, яка не дозволила встановити пропускний пункт. Новиною з фото будки, яку хотіли облаштувати при вході, з нами поділився наш читач. Турнікет тоді не поставили. Але сьогодні, 10 листопада, пропускний пункт у Будинку рад таки з'явився.

- До нас надійшли листи від СБУ та Нацгвардії. Ще в серпні було встановлено, що у нас середній рівень терористичної загрози. Збільшилась кількість повідомлень по Україні про замінування. І щоб не допустити їх у адмінбудівлях, було прийнято рішення поставити пропускні пункти, - розповідає "ВСІМ" начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Інна Михайлова.

Тепер, аби потрапити до чиновників з обласної ради та облдержадміністрації, хмельничан мають пред'являти документи. Нацгвардійці, які охороняють будівлю, можуть також перевіряти ручну поклажу, яку заносять або виносять в приміщення. 

Відео дня

Читайте також: В посиленому режимі та з хорошою зарплатою бійці Нацгвардії «білий дім» охороняють

У будівлю ОДА пропускатимуть через турнікетПри вході потрібно показувати документи

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Vlad Vinski

    Додон в Молдові, Трамп в Штатах, в Болгарії проросійський президент, чеський президент з путлером цілується - тоска.
  • Vlad Vinski

    Додон в Молдові, Трамп в Штатах, в Болгарії проросійський президент, чеський президент з путлером цілується - тоска.
  • Андрей Шпулак

    Влада з народом
  • Vlad Vinski

    Правильно СБУ вимагає. В Вінниці вже років 10 турнікети і все ок!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up