Ділянку біля річки у Дубовому перетворили на стихійне сміттєзвалище

Ділянку біля річки у Дубовому перетворили на стихійне сміттєзвалище
  • Там знайшли будівельні, побутові та навіть небезпечні відходи. 
  • Мешканці кажуть, сміття сюди почали вивозити близько двох років тому.

Будівельні відходи, гнила картопля, побутове сміття і пляшки. За майже два роки місце поблизу річки Кудрянка перетворилась у несанкціоноване сміттєзвалище. 

Мова йде про вулицю Митрополита Шептицького у Дубовому. 

– Раніше тут можна було навіть покупатись біля ставочка. На сьогоднішній день там навіть проходити неприємно, – каже хмельничанка Оксана.

Відео дня

За словами місцевих, спочатку сюди почали звозити будівельне сміття. Скидали це все за допомогою великого транспорту. А згодом люди сюди почали стихійно зносити все,  – йдеться у сюжеті ТРК «Місто». 

Так за два роки рекреаційна зона перетворилась у стихійний смітник. Проблемою в місті поки займатись лише зараз. 

Хмельничанка Алла кілька тижнів тому звернулась з петицією до управління з питань екології та благоустрою міста. Там взялись за проблему разом з КП «Муніципальна дружина». Наразі кажуть, що працюють над можливістю його ліквідувати. Як розповів директор «Муніципальної дружини» Роман Цимбалюк, розглядають варіант вивезти або загорнути і закопати. Також думають над тим, аби перекрити дороги, які ведуть до цієї земельної ділянки.

– Можливо встановимо і камери відеоспостереження, - каже Роман Цимбалюк. 

Також в комунальному підприємстві додають, що одного порушника вдалось спіймати. Мовляв, той вивозив і звалював будівельні відходи. Його особу вже встановили і склали на нього адміністративний протокол. Йому може загрожувати до 1 700 гривень штрафу.  

Додамо, що подібні відходи хмельничани можуть вивезти за адресою: проспект Миру, 7. Також Центр управління відходами відкрили на перехресті Чорновола та Пілотської. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Алексей Малюта

    Не 1 700 грн., штрафу, а - 17 000 тис. грн. І, щоб сам його особисто прибрав (вивіз).
  • *****

    Браво.прям європейці майбутні
  • Степан Томашевський

    Європа..Настоящі європейці..
  • Валентина

    Трохи дощу і там почне гнити і йти в ставок- а раніше на бережку можна було з дітьми посидіти, а  тепер віддали в якісь добрі руки і амбець і  до того  ще й звалище організували. Де наші служби???

keyboard_arrow_up