Знайдено рештки тварин у мішках: деталі подій у Чорноострівській громаді

Знайдено рештки тварин у мішках: деталі подій у Чорноострівській громаді
  • За словами мешканців, мішки залишили неподалік зони із житловими будинками.

  • Поліція та селищна рада наразі розв’язує питання про утилізацію.

На початку березня цього року місцеві мешканці виявили стихійне сміттєзвалище поблизу села Скаржинці Хмельницького району. Туди, крім інших відходів, розповіли жителі, скидають рештки тварин: шкіри й тельбухи свиней. Тоді прибрати все пообіцяли у сільраді. Детальніше про це дізнавайтеся тут.

Схожа ситуація сталася в Чорноострівській громаді. Про неї редакції ВСІМ повідомила місцева мешканка – пані Світлана. За її словами, три тижні тому невідомі вивезли 20 мішків із рештками тварин. А саме – на територію між селами Педоси та Мар’янівка. 

Все це, як пояснила жінка, викинули неподалік зони із житловими будинками. А саме – у полі. Світлана каже – рештки й досі ніхто не прибрав. Хоч й на місце вже викликали поліцію та представників Держпродспоживслужби.

Відео дня

За поясненнями щодо даної ситуації журналістка vsim.ua звернулася до Чорноострівської селищної громади. Проте ані вранці, ані після обіду голови Михайла Дзіся не місці не було. Секретар повідомила наступне:

Не вдалося отримати коментарі і в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Хмельницькій області. У приймальні обіцяли зв’язатися із журналісткою щодо цієї події згодом. 

Водночас у поліції розповіли: стосовно даного факту місцевими мешканцями дійсно була написана заява. За словами інспектора з комунікацій Хмельницького районного управління поліції Віри Мазур, наразі правоохоронцями та селищною радою вирішується питання про утилізацію. 

Ми будемо стежити за ситуацією і повідомимо вам про зміни. Тож слідкуйте за оновленнями на нашому сайті. 

Читайте також: Житель Хмельниччини на смерть переїхав трактором 83-річну тещу

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач02

    Вітаю Хмельниччина.  Читаю статтю і  лишній раз переконуюся, що людство саме ж себе знищує. Питаєте звідки хвороби нові, віруси мутують і другі болячки беруться. Але мова не про це. Шукаєте  винних? Вони у Вас під носом. Огляніться.  Якщо та скотина додумалася  скинути  мішки в населеному пункті то вона місцева. Чужий не привіз.  Бо це привіз самий звичайний лядащ. І ще . Це не дядько, це сраний ділок так міг зробити.  Час відтягують з розслідуванням бо добре знають хто.
  • Лариса

    Жах

keyboard_arrow_up