Директор хмельницької ЗОШ №25 вкрав скотч в «Епіцентрі». Суд визнав його винним

Директор хмельницької ЗОШ №25 вкрав скотч в «Епіцентрі». Суд визнав його винним
Іван Душкевич. Фото із групи школи Вконтакті.
  • За скотч директор школи мав заплатити 53,9 гривні. Чи то забув внести платіж на касі, чи насправді вкрав - невідомо.
  • Вже відбувся суд і визнав його винним.
  • Обійдеться канцелярія Івану Душкевичу в 660 гривень.

Директор 25-ої школи Іван Григорович Душкевич постав перед судом за... крадіжку скотчу. Про це йдеться в ухвалі Хмельницького міськрайонного суду від березня 2017 року. Скотч взяв в "Епіцентрі" ще 2 грудня минулого року. Гіпермаркет оцінив суму краденого в 53,9 гривні. Директор сплатить в 12 разів більше. Суд визнав його винним.

"В судовому засіданні ОСОБА_1 свою вину у вчиненні зазначеного адміністративного правопорушення визнав повністю та підтвердив обставини справи", - йдеться в постанові. 

Освітянин сплатить штраф в 340 гривень. Також він віддасть 320 гривень судового збору. Проти такого рішення Іван Душкевич не заперечував. Сам визнав свою вину.  

Відео дня

Пізніше директор школи розповів, як виніс скотч з "Епіцентру" і як суд виносив рішення. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (76)
  • Проня Кисілюк

    Боже-боже за колоск і стільки крику.Позор, невже він не міг закрити на це очі і подарити цей скотч школі, адже гродоцьким школам він дарить,звідки родом.
  • Илья6 Мельник6

    1) За скотч суд не делают. Суд наш гуманный и справедливый.

    2) У каждого свои сложные ситуации. И тут не в суд нужно было, а к школьному психологу.

    3) Собственник Эппицентра как всегда рекламу на голом месте сделал. Канцелярию у него в магазине тырят с его жонушкой)).

    А у него что делается в его подконтрольном учебном заведении?))

    4)Газета Всим раскрыла серьезную тему нашего города. А другие все чистые и пушистые)))... может быть креатив проявить описав жизнь Совбеза, собственника Эппицентра или других... это трудно и опасно, а вот деректор Школы которого знает весь город,  это легко и сенсационно)

    5) А ж свои кражи вспомнил в 16ть лет... может написать ?))
  • Сергей Аниськов

    1. Життя складається з дрібниць!

    2. Директор ЗОШ №25 показав рівень Української Культури. Навидь про «версію» робити дві речі одночасно та складання пріоритетів. Про повагу до касира.

    3. Менеджер найбільшої Школи у обласному центрі не зміг вирішити питання на місці (((

    4. Чому у Суді признав свою вину? Чи переглядали записи відеоспостереження?

    З чого виникають питання:

    1. Чому «дане оприлюднення» відбулося більше ніж через три місяці? Кому це вигідно?

    2. Чому стаття анонімна?

    3. Хто понесе відповідальність за є порушення Закону України «Про захист персональних даних», якщо І.Г. звернеться до Суду?

    4. Чому Директора захищає начальник управління освіти Миколаев Р. з далекої Америки при умові, що Він НЕ його «ставив»?

    Петро Вікторович reply Сергей Аниськов

    Аж 8 пунктів нестимного бажання показати себе мудрим і красномовним  і неспроможність побачити відповіді на власні запитання, навіть в ганебній публікації, постанові суду і тверезих коментарях. Мені прикро за колишного менеджера виконкому обласного центру і громадського діяча.

    Сысоев Серёга reply Петро Вікторович

    і чогобце вчитель так (НЕСТРИМНО)впрягається за директора,підвищення зарплатні?)
  • Тетяна Стойко

    Всім, хто звинувачують Івана Григоровича, хочеться сказати наступне: ви стали "пішками" у чужій брехлихій грі, яку затіяли проти хорошої людини і прекрасного керівника. Заздрість робить свою справу. От і обливають хорошу людину брудом. А діставати чужі "скелети із шаф" підло і безчесно. Надіюсь, що  "анонімного" журналіста чекає позов у суд за моральні збитки і розповсюдження приватної інформації.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up