Дитячі “комісійки” у Хмельницькому забиті вщент. Приймають переважно взуття

Дитячі “комісійки” у Хмельницькому забиті вщент. Приймають переважно взуття
  • Комісійні магазини у Хмельницькому просто завалені дитячим одягом. 
  • Хмельничани хочуть позбутись вживаних речей і зносять торбами.
  • Продавці приймають неохоче, бо купують не так, як здають.
  • Що приймають у дитячих “комісійках” та як позбутись непотрібних речей?

Малеча росте не по днях, а по годинах. Черевички швидко стають тісними, а візочок з квартири непомітно перебирається у комору. Молодші доношують за старшими, а коли й ті виростають, старий одяг опиняється на смітнику.

Та не завжди дитячі речі хочеться викидати, бо ж «хай буде на згадку». Те, що не поміщається у дитячу шафу, можна здати з вигодою. Ліжечка, стільчики для годування, ходунки та автокрісла – все це приймають у комісійних магазинах.

Продавці кажуть, на цей товар завжди буде попит. Бо в “комісійках”  - дешевше. Що ж робити з поношеним одягом і взуттям? Здати його теж можна, щоправда доведеться обходити багато комісійних магазинів. 

Зносять мішками
Журналісти vsim.ua вирішили обійти та обдзвонити  комісійні лавки у Хмельницькому. Адреси шукали в інтернеті. Продавці всі, як один нарікають - покупців нема. Зате охочі здати щось приходять щодня. 
 
В комісійні лавці “Від матусі до матусі”,  що на Озерній, продавці кажуть, літні речі нести вже запізно. Бажано – теплі, аби одягнути чадо до школи. Попитом також користується дитячі взуття – сандалі, кросівки, туфлі і черевички. 
- Літній одяг вже запізно здавати. Зараз будемо приймати переважно на осінь. Скоро почнуть дітей до школи збирати. Можете приносити взуття, якісь босоножки, - каже жіночка. 

У магазині “Бджілка” по Соборній вживаний дитячий одяг приймають п’ять днів на тиждень. Крім одягу, сюди приносять дитячі візочки і ходунки. Багато взуття. Продавчиня каже, з покупцем укладають так званий договір. Коли ваша річ продається, з магазину телефонують і повідомляють, коли можна забрати гроші. Ціну узгоджують спільно. 
 
Деякі “комісійки” йдуть іншим шляхом. Замість звичайних речей, приймають і продають танцювальні і святкові костюми. Знайшли один такий, що знахдиться у торговому центрі на території овочевого ринку. Телефонуємо туди.
Зараз і так багато точок, де можна здати звичайний одяг. Нам можна приносити святкові костюмі, випускні наряди, пишні плаття, - каже продавчиня. 

Відео дня

Куди здати вживаний дитячий одяг

З більше десятка різних оголошень в інтернеті, додзвонились лише у п’ять магазинів, які приймають вживаний одяг.  

Де приймають: 

1. Комісійна лавка дитячих товарів «Від матусі до матусі» (вулиця Панаса Мирного, 27/2)
+38 (068) 954-02-82 
2.    Дитячий комісійний магазин «Бджілка» (Соборна, 16), 

3.    Дитячий комісійний магазин (Кам’янецька, 101), 
+38 (096) 709-45-73
4.    Комісійка танцювальних та святкових нарядів "Діана" (Староміська, 48 - 1 поверх «Мандарин-Плаза», що на овочевому ринку)
+38 (067) 300-39-94
5.    Комісійний магазин дитячих товарів «Карлсон» (вул. Молодіжна 6/2), 
067 654 13 23 , (067) 557 10 90.

6. Дитячий комісійний магазин «Апельсинчик», вулиця Свободи 1 б (067) 715-41-71.


Друзі, якщо ви знаєте більше дитячих комісійних магазинів в місті, пишіть нам у коментарях. А як ви позбуваєтесь вживаного одягу?

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Оля Пилипець

    Краще віддавайте вживані речі бідним людям,таких у нас зараз чимало.Є багато благодійних організацій,які цим займаються,наприклад "Карітас".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up