Дізналися, який супермаркет відкриють в ЦУМі на Проскурівській

Дізналися, який супермаркет відкриють в ЦУМі на Проскурівській
  • Перший поверх центрального універмагу на Проскурівській закрили на реконструкцію наприкінці червня. 
  • Тоді серед хмельничан стали “сіятися” чутки стосовно того, що там облаштують.
  • Журналістці vsim.ua адміністрація закладу влітку розповіла: планується відкриття супермаркету відомої в Україні мережі.
  • Тепер стало відомо, що й коли там запрацює. 

Центральний універмаг у Хмельницькому з часу свого відкриття працює вже 48 років. Хмельничани звикли називати його ЦУМом. На двох поверхах донедавна були розташовані різні торгові точки. Можна було придбати одяг, аксесуари, косметику та інші речі. Деякі містяни звикли “шопитися” в універмазі, тож закриття його першого поверху стало для деяких ледь не потрясінням. 

Так, деякі підприємці переїхали торгувати на другий поверх універмагу. Інші ж перейшли працювати на інші торгові точки міста. Оголошення про це журналістка vsim.ua помітила наприкінці червня, коли навідалася до ЦУМу, щоб дізнатися про реконструкцію.

Тоді на першому поверсі універмагу був пустий хол. А адміністратор від будь-яких коментарів відмовилася. Натомість повідомила - планується відкриття супермаркету відомої в Україні мережі. 

Відео дня

Нет описания.

Хмельничани в соцмережах стали залишати свої думки стосовно того, що ж відкриють на Проскурівській. Серед варіантів були - “Novus”, що є в сусідньому Тернополі, “Таврія В”, яких є 5 в Хмельницькому. А також - “АТБ”, яких у місті вже є понад 10.

Сьогодні, 21 вересня, журналістка vsim.ua дізналася, що й коли з’явиться в ЦУМі. В адміністрації повідомили про відкриття “АТБ”. Зазначили, що перший поверх не працюватиме до 1 грудня. Мовляв, ймовірно супермаркет планують відкрити до кінця цього року. Наразі там тривають ремонтні роботи. 

Також адміністраторка Любов розповіла, що підприємці, які раніше працювали на першому поверсі, продовжать роботу на другому. Оскільки облаштування торгових точок поблизу продуктового магазину не планується. 

Новий супермаркет “АТБ” на Проскурівській, 50, стане дванадцятим у Хмельницькому. Окрім нового “АТБ”, іще один є на Подільській, 25. 

Друзі, залишайте свої коментарі стосовно відкриття іще одного “АТБ” в Хмельницькому.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Alex Varmint

    АТБ самая ужасная сеть из всех. Это лично моё мнение.
  • Alex Varmint

    Ключевое слово тут обещают )))))))))))))))))
  • Паша Чайковський

    Атб заполонили всю країну  монополісти
  • Svetlana Kyshnir

    Да, неинтересно читать новости, когда заходишь, а продолжения нет, надо подписаться

keyboard_arrow_up