Для футболу в Хмельницькому було все. Крім стадіону

Для футболу в Хмельницькому було все. Крім стадіону

Матч «Поділля» проти «Інгульця-2» не відбувся. Командам так і не дозволили зіграти на головній арені міста. Тут досі триває реконструкція. Хмельницький клуб звинувачує в такій ситуації владу. В міській раді інша позиція.

Команда з Кіровоградщини подолала майже 600 кілометрів. «Інгулець-2» приїхав до Хмельницького заради футболу, але шокувався. Розпочалося їхнє знайомство із особливостями сучасної спортивної інфраструктури нашого міста ще в п’ятницю.

Перед входом до стадіону зібралися футболісти і вболівальники. На «Поділлі» тренуватися їм не дозволили. Єдиним варіантом для цього стало поле біля Палацу творчості. За словами гравців «Інгульця-2», такого вони не бачили давно. Кажуть, що на такому газоні не те що займатись, а ходити важко.

Продовжився екскурс футбольної шокотерапії вже сьогодні, 1 жовтня. На стадіоні «Поділля» мав відбутися календарний матч другої ліги чемпіонату України з футболу. Але тут й досі триває реконструкція. Тому грати командам тут не дозволили.

Відео дня

 - Такого я ще не зустрічав. Був випадок в Тернополі, коли через зливу зникла неправильно нанесена розмітка і господарям зарахували технічну поразку. Але щоб не пустили на стадіон… Ні, такого я ще не бачив, - говорить головний тренер «Інгульця-2» Андрій Кононенко.

Футболісти обох команд були налаштовані грати. На матч приїхали арбітри, прийшли вболівальники. Було все для футболу, окрім… стадіону. Іншого керівництво «Поділля» не хотіло.

 - Ми вже провели один домашній матч на виїзді. Тепер хочемо грати перед своїми вболівальниками. Та не можемо. Хоча маємо усі документи, які дозволяють нам приймати на «Поділлі». Та через незрозумілі рішення влади не можемо своїм правом скористатися. Не буду конкретно когось звинувачувати. Нехай висновок роблять люди. А нам буде зараховано технічну поразку. До того ж призначать штраф. Думаю сплатити потрібно буде не менше 25 тисяч гривень, - говорить президент ФК «Поділля» Євген Бейдерман.

Позиція влади по даній ситуації показує, що можливість проведення матчу саме на «Поділлі» і не була можливою. В міськраді говорять, що робили усе, аби перенести гру хоча в інше місто. Та не вдалося.

 - Ми зверталися в міністерство і ПФЛ з проханням посприяти перенесенню матчу в Старокостянтинів. Але ФК «Поділля» заявило лише один стадіон. Тому цей варіант відпав, - розповідає «ВСІМ» начальник управління молоді та спорту Хмельницької міськради Сергій Ремез. – Замовник, який виконує реконструкцію «Поділля», повідомив нас, що роботи завершаться до 15 жовтня. А технічної можливості призупинити їх для проведення гри з «Інгульцем-2» не було. Резина має висохнути і ходити по ній не можна. А на реконструкцію з державного і міського бюджету разом виділено 9 мільйонів гривень.

"Поділля" - найбільш відвідувана команда другої ліги. Найбільше глядачів прийшло на матч проти запорізького "Металурга" - 6300.Як би там не було, та футболу в Хмельницькому вболівальники сьогодні не побачили. «Поділля» отримає технічну поразку. Далі команда буде готуватися до гри проти клубу «Арсенал-Київщина» у Білій Церкві (7 жовтня). Домашній поєдинок хмельничан проти івано-франківського «Тепловика» запланований на 15 жовтня. Ймовірність його проведення саме на «Поділля» поки більше, ніж це було сьогодні. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.Вболівальники до останнього надіялися на футбол. Але...

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Футбол як найпопулярніший вид спорту, який допомагає забрати дітей (та батьків) від комп'ютерів і планшетів, та й взагалі відволікає від усіляких дурниць, заслуговує на підтримку міської влади. Скільки піару стосовно нових дитячих спортивних майданчиків коштом міської влади, а ось місцевий футбольний клуб підтримати - так ні?!  Тут деякі коментатори обзивають футболістів "кривоногими" і т.д., але, по-перше, це суперечить правилам коментування на цьому сайті, а по-друге, по масовості й популярності ніяка ні легка атлетика, ні важка атлетика, взагалі жоден інший вид спорту не порівняється і ФУТБОЛОМ!!!! Дай Боже міській владі розуму це зрозуміти!!!
  • Coach

    этих легкоатлетических дорожек спортсмены ждали около 30-ти лет, а нашим псевдо-футболистам, которые играют на уровне чемпионата бурякового поля, видите-ли не дают тренироваться и "играть"! Может, пусть и они потерпят лет так 30! Сравнивать достижения наших кривоногих и действительно тех же легкоатлетов, которые тренируются в намного худших условиях, но показывают результаты уровня Олимпиады, просто смешно!
  • Анонімний

    Може краще що перенесли, було би знову позор 0:5. Ще ніколи команда з Хмельницького не була на останньому місці в 2 лізі і не програвала селам.
  • Marina Poberezhnaya

    Так цікаво) Приймати концерт поле може, а проводити матч по футболу єдиної команди міста, яка грає у другій лізі - ні! Чомусь фани відомої команди могли спокійно ходити по доріжкам тиждень назад, а от вболівальники (яких у декілька сотень разів було б менше) ні. Дійсно наша місцева влада робила все можливе чи це просто слова, як завжди?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up