Дмитро Габінет призначив нового заступника голови Хмельницької ОДА

Дмитро Габінет призначив нового заступника голови Хмельницької ОДА
  • Із 27 грудня посаду заступника голови Хмельницької ОДА обіймає Сергій Ткачук.
  • Що про нього відомо?

Нову кандидатуру на цю посаду було погоджено в Офісі президента та Кабінеті міністрів України. Відтак з 27 грудня заступником голови Хмельницької обласної державної адміністрації є Сергій Ткачук. Що про нього відомо?

Із 2006 року Сергій Ткачук працював спеціалістом-юрисконсультом юридичного сектору Управління Пенсійного фонду України в Хмельницькому районі. Згодом - робота у юридичному відділі Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області.

Відео дня

Далі два роки роботи юрисконсультом закритого акціонерного товариства «Полонський фарфор» у місті Полонне. Після цього Сергій Ткачук вісім років був директор приватного підприємства «Юридична консалтингова компанія «Партнери». 

З січня 2019 року Сергій Ткачук - радник голови Хмельницької ОДА. З квітня минулого року його призначили на посаду тимчасово виконуючого обов’язки заступника голови Хмельницької ОДА. Із 27 грудня 2019 року Сергій Ткачук заступник Дмитра Габінета. 

Фото з сайту Хмельницької ОДА

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Sidorcuk Masa

    Рештою майна чоловік та його сім’я користуються безкоштовно. Огого оного  , ещеи недвижимость и бесплатно))) Так, подружжя Ткачуків проживає у будинком у мікрорайоні Лезневе на 185 квадратів. Також дружина Сергія Ткачука Наталія має у користуванні кімнату на 18 квадратів. Її вона отримала від Хмельницької міської ради.



    У уу ууу, угу угу. И на лезнево дом имеют и квартиру им город дарит))) А предренимателям Хмельницкого , базарникам квартиры  город не дарит))) Даже записи в трудовой книжке про стаж не записывают, патентникам)))
  • Sidorcuk Masa

    Дружина Ткачука Наталія прокурор в Хмельницькій місцевій прокуратурі із річною зарплатою у 336 208 грн стала щасливою власницею автівки за 750 000 грн. Хоча на автосайтах за такого залізного коня просять щонайменше 950 000 грн.



    Не пошла на базар патент брать или нянечкой в детский садик )))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up