Дністром курсує будинок на воді: що є всередині та скільки він коштує

Дністром курсує будинок на воді: що є всередині та скільки він коштує
Тут і далі фото зі спільноти "Хаусбот Відпочинок на Дністрі"
  • Хаусбот, або ж будинок на воді можна орендувати на добу чи на для прогулянки. 

  • Розповідаємо що знаходиться всередині будиночка та скільки коштує оренда. 

Прогулятися або ж переночувати в будинку на воді стало можливим на Бакоті Кам’янець-Подільського району. На Дністрі з’явився новий плавзасіб для туристів. це будинок на воді або ж, як його називають, хаусбот. 

У спільноті Бакота Info розповідають, що на хаусботі є все — комфортні номера для відпочинку, кухня, туалет та душ з гарячою водою, сонячні панелі, мангальна зона та зона для відпочинку.

— Хаусбот доставить вас куди завгодно і залишить в будь-якому місці на річці Дністер разом з вашою компанією, де ви зможете насолодитися відпочинком посеред природи — йдеться в повідомленні. 

Відео дня

Крім того, власники Хаусботу пропонують безліч можливостей для активного відпочинку на воді. 

— Ви можете замовити прогулянку на катері, де насолодитеся швидкістю та отримаєте свою дозу адреналіну. Також можна відправитись на екскурсію до Бакоти, заливу Кормана та Святого Лаврентія або відвідати українські фьорди на річці Ушиця, — додають у Бакота Info. 

Для любителів активного відпочинку є можливість покататись на вейку, банані або плюшці. Зазначено й ціни для охочих такої незвичайної прогулянки. 

Організатори також показали світлини незвичайного плавзасобу. Аби переглянути як він виглядає всередині — гортайте вбік:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олександр Пасічник

    М .. да прикольно.

keyboard_arrow_up