До Хмельницького прибув Вифлеємський вогонь миру

До Хмельницького прибув Вифлеємський вогонь миру
Тут і далі фото з сайту Хмельницької ОВА

Життєдайний вогонь принесли подільські пластуни. 

Зустрічати та передавати Вифлеємський вогонь напередодні Різдвяних свят вже стало доброю традицією для подільських пластунів. Цей рік не став винятком. Адже нині життєдайний вогонь є символом миру, який єднає. Це можливість умовно об’єднати сотні тисяч родин, які вимушено опинилися у різних куточках світу.

У вівторок, 20 грудня, подільські пластуни завітали до обласної військової адміністрації, аби передати Віфлеємський вогонь для всієї Хмельниччини. Як і щороку, передачу вогню пластуни розпочали зі скаутської пісні про нього. 

Дітлахи розповіли, що цьогоріч основна місія Вифлеємського вогника – подарувати тепло тим, хто не може бути на Різдво вдома, оскільки він несе любов та затишок.

Відео дня

В обласній військовій адміністрації кажуть, перший заступник начальника Сергій Тюрін подякував пластунам за їхню відповідальну місію, адже вони діляться теплом та добром із тими, хто сьогодні дійсно цього потребує, єднають вогником родини, які через війну полишили свої домівки та зустрічають новорічні свята нарізно.

— Цим вогником ви єднаєте серця, Україну та усіх добрих людей світу. Бажаю вам, аби ви і надалі запалювали і множили це добро, яке несете. Нехай в кожного з вас буде щасливе дитинство, добробут в родині та злагода, – побажав дітлахам посадовець.

Читайте також: Як у Хмельницькому відзначатимуть новорічні та різдвяні свята (ПРОГРАМА ЗАХОДІВ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анна Кротенко

    Дяді дорослі.
    Дайте світло всім дітям міста Хмельницького   Однаково. !!!Чому ми різні ?  чому у наших оселях нема світла а в наших однолітків його зовсім ще не вимикали.  ??  Ми украінські діти всі однакові.  У неньки України.   ! А виходить щоне однакові.   , бо світло і тепло. Повинно були у всіх дітей.  Не розділяйте нас.  Це не справедливо!!!

    Валентина Верстюк reply Анна Кротенко

    А ми вже давно розділені,  оператор гівноенерго  нам так і відповів: приватний сектор  це 3 категорія, можете навіть добу сидіти без електрики. А їх головний преорітет - 1 категорія людей, їхні діти,родичі та наближені. Схоже, що в країні залишилися одні раби, які не здатні навіть заради власних дітей об"єднатися та відстоювати свої права.

keyboard_arrow_up