Як у Хмельницькому відзначатимуть новорічні та різдвяні свята (ПРОГРАМА ЗАХОДІВ)

Як у Хмельницькому відзначатимуть новорічні та різдвяні свята (ПРОГРАМА ЗАХОДІВ)
Тут і далі фото Хмельницької міської ради
  • Для містян запланували 11 заходів, які відбудуться в період новорічно-різдвяних свят. 

  • Вони проходитимуть по закладах та просто неба. 

  • Дізнавайтесь які дійства запланували. 

Наближаються новорічні та різдвяні свята, наповнені багаторічними українськими традиціями. Цьогоріч через війну в місті не відбудеться гучних гулянь, а головна ялинка “прикрашена” уламком російської ракети. Та все ж, для хмельничан організували ряд новорічно-різдвяних заходів. Про це повідомляють у міській раді

Заходи пройдуть у закладах культури та просто неба на різних локаціях міста, у рамках Різдвяного ярмарку.

У мерії зазначають, що цикл заходів розпочався ще 18 грудня новорічними вітаннями «В очікуванні різдвяного дива» від колективів мистецької школи «Райдуга». 

Відео дня

 

Заходи триватимуть впродовж трьох наступних тижнів, з 19 грудня по 8 січня. В цей період для хмельничан і гостей міста підготували багато інших дійств. Та все ж через війну святкування не будуть масштабними, як зазвичай. 

— Локальні заходи відбудуться у закладах культури та невеличкі 15-30-хвилинні перформанси просто неба, насамперед, щоб подарувати дітям і дорослим у цей складний для кожного час хоч трішки радості, любові і добра, що несуть у собі колядки, щедрівки, вертеп… — додають в мерії. 

До підготовки цих дійств долучилися учні мистецьких шкіл, учасники колективів і гуртків закладів.

Детальну програму можна перелянути тут:

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Miroslava Kot

    Цікаво, хто що буде дарувати на Новій рік близьким. Наприклад, я вже придбала павербанк, зараз це дуже актуально. А собі дуже хочу шампунь Хiaomoxuan https://japan-shampoo.com.ua/brand/xiaomoxuan-kupit вже показала чоловіку цей магазин та натякнула, що непогано було б відновити пошкоджене волосся. Сподіваюся, він зрозумів натяк

keyboard_arrow_up