Донат замість букета. У Хмельницькому організували благодійну акцію до Дня знань

Донат замість букета. У Хмельницькому організували благодійну акцію до Дня знань
  • Волонтери запропонували замість традиційних квіткових вітань задонатити для ЗСУ. 

  • За зібрані кошти планують купити квадрокоптер для бійців 79-го прикордонного загону. 

— «На носі» День знань. Школярі повертаються за парти і традиційно вітають вчителів букетами. Але вже другий рік поспіль ми святкуємо цей день в умовах повномасштабної війни. Згадайте минулий навчальний рік: тривоги, укриття, дистанційка, відсутність електрики… Було складно, але завдяки мужнім Збройним Силам України та професіоналізму педагогів, школярі все ж отримували знання в українських школах, — пишуть на сторінці спільноти “Захист - об'єднання волонтерів”.

Тож, в знак подяки воїнам ЗСУ за захист і можливість навчатись, волонтери оголосили в Хмельницькому одноденну акцію — «Донат замість букету». Вони пропонують школяром замість традиційних квіткових вітань вчителів обійтися лише словесними. А кошти, які мали б витратити на квіти для педагогів, задонатити в скриньку. 

— Звичайно, отримати квіти на День знань приємно, але це не зрівняється зі спокійним, виваженим та якісним освітнім процесом. Ми закликаємо усі школи, ліцеї, заклади профтехосвіти та вузи в день старту навчального процесу виставити благодійні скриньки для донатів на потреби ЗСУ, — додають у волонтерській спільноті. 

Відео дня

Волонтери зазначають, що до їхньої ініціативи вже приєднались педагогічні колективи 7 навчальних закладів Хмельницького, але доєднатись можуть ще й інші. 

Отримані благодійні внески «Захист» перенаправить на закупівлю квадрокоптера для хмельницьких бійців із 79-го прикордонного загону.

— Якщо ваш навчальний заклад планує приєднатись, напишіть нам на телеграм @zakhyst або чекаємо на вас за адресою вул.Кам‘янецька, 76, — додають волонтери. 

А ви будете донатити чи віддасте перевагу квітам у День знань?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (35)
  • Oksana Shutka

    Шкода що не всі школи приєднались.... Навпаки навіть сказано було скільки букетів купити
  • Богдаша Прокопишина

    А толку корупція....
  • Ira Bosak

    Краще замість бруківки донат на дрони.А Вчитель заслуговує на квіти....

    Ira Bosak reply Ira Bosak

    Валентина Кміта Перемога за нами💙💛🇺🇦💪

    Валентина Кміта reply Ira Bosak

    Ira Irina вчитель,як і всі діти заслуговує на спокій і щоб воїни були живі.а ви свою жадібність на 50 грн не прикривайте гаслами.жлоби і дітей не вчите добрим справам.задолбали .
  • Раїса Польова

    Діти хочуть свята  чому не

keyboard_arrow_up