Дубівський став незаконно віддали в безоплатне користування

Дубівський став незаконно віддали в безоплатне користування
  • Ставок площею в 30 гектарів оцінюють в 67 мільйонів гривень. Два роки ним користувалися безоплатно.
  • Дозвіл на передання в користування надала Хмельницька міськрада за пропозицією «свободівця» Володимира Гончарука у 2016 році.
  • Рівненський апеляційний господарський суд повернув став у комунальну власність.

У 2015 році Хмельницьке міське комунальне підприємство ринок «Ранковий» передало ставок «Дубово-2» в оренду. Це дозволили їм зробити депутати міськради, які погодилися із пропозицією виконкому і депутата від «Свободи» Володимира Гончарука. Про це йдеться у рішенні сесії від 15 липня 2015 року.

Право на користування водоймою отримала обласна організація Українського товариства мисливства і рибалок. Та заключати договору з комунальним підприємством, як повідомляють в прокуратурі, вони не мали права без проведення земельних торгів. Також мав бути заключений договір оренди. Цих умов, за словами правоохоронців, виконано не було.

Враховуючи це, Хмельницька місцева прокуратура звернулася до суду. Останній розгляд справи пройшов у Рівненському апеляційному господарському суді. Тут було вирішено повернути ставок в комунальну власність. Про це йдеться у відповідному рішенні.

Відео дня

За повідомленням Хмельницької обласної прокуратури, ставок площею понад 30 гектарів оцінюють в 67 мільйонів гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ірина Волошина

    мали право - не мали права... то все тільки бла-бла.. добре, що знайшли право віддати ставок приватникам. а потім скажуть - то не ми, ми хороші, а то все наші папєрєдніки
  • Сергій Якубенко

    свобода почала слідити задовго до того як прийшла до влади в місті. скоро таких грішків виплеве багато

    Олег reply Сергій Якубенко

    звідки ви стільки знаєте про діяльність  ВО Свобода? раніше були в її кругу а потім попали в немилість ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up