Дві п’яні жінки та онук: історія з роботи хмельницьких патрульних

Дві п’яні жінки та онук: історія з роботи хмельницьких патрульних
Фото - УПП в Хмельницькій області
  • Сімейні розбірки у Хмельницькому переросли у роботу для поліції.
  • Вони пробиралися у квартиру з дитиною та п’яною бабусею через балкон.

Патрульні часто виїжджають на виклики через сімейні конфлікти. Нерідко такі трапляються через вживання алкоголю. Так сталося в родині, яка проживає на Старокостянтинівському шосе. Але тут не знайшли спільної мови не чоловік з дружиною, як це буває найчастіше. А донька та мати.

На лінію до патрульних зателефонувала жінка. Вона повідомила, що її мати зачинилася у квартирі із онуком (5-річним сином тієї, що викликала поліцію). При цьому додала, що там була п’яна і тому дитині може загрожувати небезпека.

На місце виклику прибув екіпаж патрульної поліції у складі Дениса Мереки та Яніни Сердюк. Вони спробували достукатися до бабусі, яка зачинилася у квартирі. Спроби були марними. Тому вирішили, що потрапити до помешкання потрібно через балкон. Квартира була на другому поверсі.

Відео дня

Зайшовши до квартири, поліцейські побачили там хлопчика, який був дуже наляканим та розгубленим і одразу побіг до матері. На місце події викликали медиків, які ушпиталили дитину, аби впевнитись, що його життю та здоровʼю нічого не загрожує.

Поліцейські повідомили працівників ювенальної превенції про подію. На матір оформили протокол за ч. 1 ст. 184 КУпАП (Ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей) 

Дана частина статті передбачає попередження або штраф від 850 до 1700 гривень.

Читайте також: Діти отруїлися чадним газом на Кам’янецькій: підозрюють комунальника, який перевіряв вентиляцію

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ХУСТ ЛЕНОВ

    Що це за слово " ушпиталили ". Якась огида, а не мова

keyboard_arrow_up