«Є прильоти в Хмельницькому районі», - Симчишин

«Є прильоти в Хмельницькому районі», - Симчишин
Фото ілюстративне
  • Під час повітряної тривоги стали повідомляти про вибухи на території Хмельниччини.
  • Симчишин розповів перші деталі.
  • Згодом інформацію доповнив Гамалій.

Сьогодні, 5 липня, повітряну тривогу оголосили майже у всіх областях України. Було це близько 19:18. 

Орієнтовно о 20 годині у соцмережах стали повідомляти про вибухи у Хмельницькій області. Зазначалося, що про це розповіли самі мешканці. Також у пабліках стали поширювати відео, на якому видно «хмару» диму. В описі йшлося, що кадри знято на території області.

Міський голова Олександр Симчишин повідомив перші деталі: 

Відео дня

— Повітряна тривога триває! Будьте обережні. Є прильоти в Хмельницькому районі. Деталі згодом від обласної військової адміністрації. 

Начальник ОВА Сергій Гамалій також прокоментував ситуацію. За його словами, станом на 20:30 є інформація про три прильоти ракет у Хмельницькому районі. Деталі начальник ОВА пообіцяв повідомити згодом з місця події. 

О 20:28 у Хмельницькій області оголосили відбій повітряної тривоги. Загалом сирени лунали протягом 1 години 10 хвилин. Такими є дані з сайту Карта повітряних тривог.

Пізніше голова Хмельницької ОВА Сергіяй Гамалій повідомив, що зафіксовано 3 прильоти у Хмельницькому районі 

Згодом він розповів детальніше. Каже, що ціллю ракет була водонапірна башня в одній з громад Хмельницького району. Внаслідок обстрілу одна людина отримала поранення. Жертв немає 

 

Читайте також: Кому довірити гроші: підбірка надійних волонтерів від хмельничан

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Татьяна Нечаюк

    Якщо ми,  українці, позиціонуємо себе православними віруючими , то маємо кожної неділі бути в храмі , каятися і молитися , щоб Господь відвів цю війну.Але з початку вторгнення храми залишаються пустими ...
  • Читач31

    Ті хто в коментарях згадали про божу кару, що нам Бог дав випробування війною. Це прямі цитати кирила, ганьба вам в такий час ходити в московську церкву, де в рясах ходять фсбшники, і якісно промивають вам мізки.
  • Читач49

    Кілька годин на Донеччині горіли поля і сільгосптехнікум (м. Красногорівка).
  • Читач79

    Вискочив попіаритись. Здається навіть задоволений, що поруч впали  ракети. Яке відношення ти маєш до району?  Ями залатай у асфальті, гірше чим у Харкові зараз.

keyboard_arrow_up