Екс лісівника зі Славути нагородили медаллю “За оборону України”

Екс лісівника зі Славути нагородили медаллю “За оборону України”
Тут і далі фото з сайту Хмельницької ОВА

Дізнавайтеся хто та за які заслуги отримав почесну нагороду. 

З нагоди відзначення Міжнародного дня лісів заступник начальника обласної військової адміністрації Володимир Білик навідався у Славуту. Він відвідав філію “Славутське лісове господарство” та нагородив відзнакою Президента “За оборону України” колишнього директора цієї філії Віктора Сапожніка.

— Цю нагороду пан Віктор Сапожнік отримав заслужено, адже з перших днів повномасштабного вторгнення працівники Славутської філії на чолі з керівником об’єдналися для наближення Перемоги, — пишуть в ОВА.

Відео дня

За рік колектив лісівників придбав та передав для Збройних Сил 12 позашляховиків. Також в постраждалі від бойових дій та прилеглі регіони доставили близько 10 тонн гуманітарної допомоги: продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти, одяг, речі першої необхідності.

Бійцям на передову вони передавали тепловізори, прилади нічного бачення, генератори, засоби захисту та аптечки, будівельні матеріали і військову амуніцію: бронежилети, каски, костюми.

Працівники лісового господарства допомагали і своїм колегам-лісівникам з прифронтових зон, цивільному населенню, яке залишилося в гарячих точках, доставляли ліки медзакладам. А в стінах філії облаштували кімнати та приймали переселенців. На сьогодні там досі діє пункт незламності.

На фронт для будівництва бліндажів і фортифікаційних споруд філія відвантажила понад 1 000 кубічних метрів деревини.

— Лісівники і надалі продовжують допомагати військовим, мобілізованим працівникам філії та їхнім родинам, адже тільки спільними зусиллями ми наближаємо нашу Перемогу! — кажуть в ОВА.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up