Епіфаній нагородив хмельницьких посадовців грамотами та орденами (ФОТО)

Епіфаній нагородив хмельницьких посадовців грамотами та орденами (ФОТО)
Тут і далі фото Хмельницької Єпархії ПЦУ
  • Нагороди отримали Олександр Симчишин, Сергій Тюрін, Віолета Лабазюк та Анатолій Катеренчук. 

Минулими вихідними предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній відвідав Хмельницьку область. Спільно із місцевим духовенством він освятив каплицю, провів богослужіння та нагородив захисників. 

Також Епіфаній провів заупокійну службу біля меморіалу на честь полеглих воїнів ССО. Ми розповідали, що предстоятель подякував військовослужбовцям за службу та вручив командиру частини орден святого великомученика Юрія Переможця.

У неділю, 15 жовтня, митрополит очолив літургію у Свято-Покровському кафедральному соборі на Володимирській, який цього року перейшов до ПЦУ.  Про це повідомляє Хмельницька єпархія Православної Церкви України. 

Відео дня

Того ж дня Епіфаній відзначив посадовців Хмельниччини церковними нагородами — грамотами та орденами. Про це стало відомо з особистих сторінок нагороджених. 

Перший заступник голови ОВА Сергій Тюрін написав, що йому вручили орден Архистратига Михаїла. 

— Сьогодні для мене хвилюючий день, адже мав честь отримати від Митрополита Епіфанія високу нагороду: орден Архистратига Михаїла, заснований Православною церквою України, — йдеться в повідомленні. 

Керівницю обласної ради Віолету Лабазюк нагородили медаллю “Хрест Свободи”. Світлинами відзнаки посадовиця поділилася на особистій сторінці. 

 

Меру Хмельницького Олександру Симчишину вручили орден Архистратига Михаїла ІІ ступеню. У грамоті, фото якої опублікував міський голова, йдеться, що його вручили “за заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою та побожним народом”. 

Відзначили також і очільника Хмельницької районної військової адміністрації Анатолія Катеренчука нагородили медаллю “За жертовність та любов до України”.

Окремою нагородою Епіфаній удостоїв і колишнього очільника Хмельниччини Сергія Гамалія.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (75)
  • Dale Chip

    Фаня жополиз
  • Надя Карман

    Ці посадовці чим заслуговують на нагороди? То вже і Господнім посланцям запаморочення пішло... Як вже цей фальш дістав.
  • Альона Пташник

    Більшість коментарів,де запитують "за які заслуги?"  Як це за які? За гоніння церкви Христової,за підтримку рейдерських захоплень храмів,за підлабузництво і корупцію.🤣
  • Катерина Пограбська

    За що? За бруківку?

keyboard_arrow_up