Евакуйоване з Києва підприємство переїхало в Шепетівку

Евакуйоване з Києва підприємство переїхало в Шепетівку
  • Підприємці намагаються перенести свої виробництва з гарячих точок у більш безпечні регіони.

  • Частина з них обирають Хмельницьку область.

  • Чим можна допомогти?

У Шепетівці розгортає свою діяльність ТОВ «ТПК« ВСВ-ГРУП» з Києва. Компанія виробляє сміттєві баки, пластикову тару, техніку та стелажі для складів, стрічкові ПВХ завіси, шлагбауми й паркування, автоматичні ворота.

Сьогодні керівник компанії Олександр Антоменюк зустрівся із міським головою Віталієм Бузилем, Представник підприємства наголосив, що компанія перебуває на стадії розгортання потужностей, підготовки до роботи, аналізу ринку, який суттєво змінився, та вивчення нових логістичних ліній у зв'язку із релокацією. 

“Шепетівська громада готова приймати евакуйовані підприємства. Для цього ми маємо високий рівень лояльності, готові надавати підтримку. Шепетівка має чудове логістичне розміщення для ведення бізнесу. Тож радо приймемо тих, хто шукає нову локацію”, - прокоментував міський голова Віталій Бузиль.

Відео дня

Нагадаємо, що у зв'язку з широкомасштабними бойовими діями триває процес евакуації підприємств з охоплених війною  Київської, Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей. За даними Федерації роботодавців України, станом на 30 березня, перевезти виробництво із зони бойових дій хочуть понад 900 підприємств.

Хмельниччина прагне створити комфортне бізнес-середовище для евакуйованих підприємств та бізнесу. Хмельницька обласна військова адміністрація шукає вільні приміщення, території та законсервовані потужності, де можна розмістити евакуйовані підприємства. Таких об’єктів вже зареєстровано 383, і їхній перелік постійно поповнюється. Такі дані журналісту vsim.ua повідомив голова військової адміністрації Сергій Гамалій.

Обласна влада вже налагодила контакт зі 150 підприємствами різних регіонів, серед них 35 виявили бажання переїхати на Хмельниччину. В області вже запрацювало одне евакуйоване підприємство зі сфери легкої промисловості. Ще два готуються розпочати роботу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up