Євробачення-2024: в “Дії” стартувало голосування за журі Нацвідбору

Євробачення-2024: в “Дії” стартувало голосування за журі Нацвідбору
  • Всього дев'ять претендентів змагаються за місце в журі.

Відсьогодні в застосунку "Дія" стартувало голосування за склад журі Національного відбору на Євробачення-2024. Триватиме воно впродовж тижня – від 15 січня до 10:00 години 22 січня.

За цей період із 9 кандидатів користувачі “Дії” мають обрати трійку майбутніх суддів. Проголосувати можна лише за одного із переліку. Про це повідомляє Суспільне мовлення.

Хто претенденти і як голосувати?

Аби залишити свій голос, потрібно зайти у застосунок «Дія». В розділі «Сервіси» обрати «Опитування» та віддати свій голос за одного з дев’ятьох кандидатів. Взяти участь в опитуванні можуть усі охочі віком від 14 років.

Відео дня

За кого голосувати?

Після завершення голосування за результатами сформують рейтинг. Трьом кандидатам, які наберуть найбільшу кількість голосів, запропонують підписати угоду члена журі. Якщо хтось із трійки через вагомі причини не зможе це зробити членом журі стане наступний за кількістю голосів кандидат.

До слова, фінал Нацвідбору відбудеться 3 лютого у форматі телевізійного концерту. Переможця та представника України на «Євробаченні-2024» визначать за результатами голосування журі та глядачів. 

Раніше оголосии список з десяти фіналістів Нацвідбору. Цього року до нього увійшли: Аlyona alyona & Jerry Heil, Drevo, Ingret, Mélovin, Nahaba, Nazva, Skylerr, Yagody, Yaktak та Ziferblat. А одинадцяту виконавицю обрали за результатами голосування в Дії. За конкурсантку ANKA з піснею "Палала" проголосували 80 944 (26,78%) користувачів. 

Нагадаємо, що цього року участь у Нацвідборі брала виконавиця з Нетішина. Анастасія Завадська виступала під псевдонімом KRYLATA. 

Євробачення-2024 відбудеться у травні наступного року у шведському місті Мальме. Гранд-фінал проведуть на стадіоні Malmo Arena у суботу, 11 травня. Переможця визначать за результатами голосування журі та глядачів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Остап

    Безлугу в журі.

keyboard_arrow_up