"Євробачення" і артисти-зрадники: про що говорив лідер "Антитіл" Тарас Тополя у Хмельницькому

"Євробачення" і артисти-зрадники: про що говорив лідер "Антитіл" Тарас Тополя у Хмельницькому
  • У Хмельницькому лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя зустрівся зі студентами та своїми шанувальниками. 
  • Цікавило присутніх чимало питань, починаючи від участі у відборі на Євробачення і до того, як артист ставиться до тих, хто виступає у Росії. 
  • Про що говорили, які сюрпризи підготував Тарас для хмельничан і що покаже на концерті, бачили журналісти vsim.ua.

 

 

Ще до початку зустрічі актовий зал Хмельницького національного університету заполонила молодь. Прийшли не лише ті, хто навчається у цьому ВНЗ, але й студенти інших вишів. Дехто прийшов послухати про творчість гурту, а декого цікавили більш серйозні питання. 

Із затримкою в 15 хвилин на сцену вийшов Тарас Тополя. Розпочав з того, що така можливість поговорити про все, що тільки кого цікавить, є унікальною, адже на концертах вокаліст часу на розмови не вистачає.

Півтори години діалогу минули непомітно. Говорили про різне: від студентських років Тараса, перших кроків на сцені та проекту "Шанс" і до артистів, що виступають в Москві, російської мови і волонтерства. Наприкінці співав виконав під гітару одну з пісень гурту.

Відео дня

Журналісти vsim.ua вибрали найцікавіші питання, на які довелось відповідати лідеру гурту "Антитіла" у Хмельницькому. 

Чому гурт "Антитіла" не брав участь у відборі на "Євробачення"? І за кого вболівали?

- Два роки тому нам взагалі було не до "Євробачення", як і всій країні. Минулого і цього року не пробували, бо не мали пісні, з якою ми б могли б взяти участь. Щось вигадувати спеціально ми не хотіли. Якщо у нас колись появиться пісня до мурах, з серйозним меседжем і текстом і з хорошою мелодією, то ми обов'язково візьмемо участь. 

Скажу чесно, я не почув на цьому відборі тих пісень, які були б до душі. Іншої Джамали цього року не сталося. Серед тих композицій, за якими спостерігав, найсильніша пісня була у MELOVIN. Але виграв O.Torvald за рахунок свого напору, впевненості. 

Чому в Україна культура така дорога? Піти кудись або дорого, або якщо це безкоштовно, то про подію майже нічого невідомо?

- Я можу говорити тільки про музику. Завжди ціна квитка має декілька складових. Перше - це рівень гонорару артиста, друге - це затрати на зал, оренду світла, звуку, відеокамери. Це також обслуговуючий персонал, логістика. Плюс ще реклама, люди ж мають якось дізнатись про концерт. З цього всього і формується ціна квитка. Великі артисти перегинають планку і накручують ціну, але вони розуміють, що люди готові платити. 

Артистів, які виступають у Росії, називають зрадниками. На них пишуть петиції, вимагають забрати звання народних артистів. Чи це справедливо?

- Більшість людей займають негативну позицію щодо діяльності українських артистів на тих чи інших заходах в Росії під час того, як йде неоголошена війна. Це факт. Народні настрої такі. Є категорія людей, яких все одно. Нема жодних підстав судити їх за державну зраду. З морально-етичного боку - це їхня справа. Кожен робить те, що хоче. Ми не можемо когось публічно засуджувати. Вони чудово розуміють, що там заробляють гроші, а в Україні отримують обструкцію з боку народу. Вони свідомо йдуть на це. 

Студенти з нетерпінням чекали на зустріч з кумиромТарас Тополя не лише відповідав, але й жартувавВ залі було холодно. Двоє студенток подарували Тарасу кавуДівчатка виграли світшоти і квиток на концерт "Антитіл"Не обійшлось і без традиційного спільного фотоІ як же піти без селфі з улюбленим співаком?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олег

    погана зустріч. Чому організовували тільки для студентів. В антитіл є велика аудиторія шанувальників, не тільки серед студентів. чому б в дк не провести чи на стадіоні?
  • Таня Олексієнко

    чудова зустріч
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up