“Формула Штайнмаєра”: хмельничан кличуть на “Акцію проти капітуляції”

“Формула Штайнмаєра”: хмельничан кличуть на “Акцію проти капітуляції”
Вчора, 1 жовтня, на акції виходили у столиці.
  • По Україні розгортається хвиля обурення діями влади.
  • Пов’язано це із так званою “формулою Штайнмаєра”, яку нібито планують застосувати на Донбасі.
  • У Хмельницькому та інших містах людей кличуть на акції протесту.

Україна готова обговорювати умови виборів на окупованому Донбасі з Росією, Німеччиною і Францією. Про це заявив президент України Володимир Зеленський на брифінгу вчора, 1 жовтня. Відбувся він після засідання Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі. Воно пройшло в Мінську. 

Президент підтвердив, що українська сторона погодила так звану «формулу Штайнмаєра» щодо виборів на окупованому Донбасі, але закликав не боятися «страшилок». Водночас заява Зеленського викликала бурхливу дискусію в суспільстві. Хтось підтримує плани влади, а хтось вже назвав це капітуляцією. Останні не лише висловлюють свою думку публічно, а й збираються на акції протесту. Запланована така і в Хмельницькому.

Зокрема хмельницький блогер Андрій Попик на своїй сторінці у Facebook запросив усіх на “Акцію проти капітуляції”. Запланована вона на 19:00 біля “Дитячого світу”. Вибір локації він пояснив тим, що йти до майдану Незалежності під пусті від чиновників адмінбудівлі не бачить сенсу. В той же час, як пише Андрій Попик, запропонована ним локація “ближча до людей”.

Відео дня

Опитування

"Формула Штайнмаєра" - це...

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Олекса Шумейко

    Тут деякі ватники-поганки кажуть, що війну почали свободівці волонтери. Так я вам поганкам скажу, що тільки завдяки добровольцям і волонтерам кацапський чобіт не товче сьогодні ваші ватні морди. Там де кацап там кров, смерть, розруха.

    Голос reply Олекса Шумейко

    Допоки такi  як ви iз комплексом неповноцiнностi та хворобливою уявою будете так називати людей з iншою точкою зору в Украiнi  завжди будуть проблеми.

    Олександр Симчишин reply Олекса Шумейко

    Ні, навпаки. Там де свободівський чобіт, то там кров, смерть, розруха і зубожіння населення. І щодо того, хто де що топче. За 6 років практично ніхто нікуди не рухнувся. Якби росіяни хотіли захопити Донбас чи навіть усю Україну, то ніякі волонтери і добровольці нічого б не зробили. Сили і можливості різні. Більшість знає яка на Донбасі війна. Не та про яку розповідали понад 5 років заколотники і вбивці
  • Анонім

    Попику пора звалювати програмістом кудись на Захід. Бо тут скоро буде Даунбас. Якщо він ще шось може в програмуванні.

    Олександр Симчишин reply Анонім

    В програмуванні він ніщо. А вот заробити на крові і сито жити на цьому, то вміє
  • Tornike Qebadze

    Я за акцию против "акции протеста".
  • Олександр Симчишин

    Свободівці і т.зв. активісти розпочали війну і припиняти її для них не вигідно. Вони завдяки війні жеруть, одягаються, землю, житло отримують та інші блага, пільги. Якщо війна припиниться, то вони здохнуть усі від голоду і злиднів. А у Попика прізвище символічне. Рвуть активісти і свободівці попики свої не дарма

    Любов Сердунич reply Олександр Симчишин

    А чому ж Ви не йдете у ВО "СВОБОДА", якщо там такі блага?! А що "СВОБОДІВЦІ" ВІДДАЮТЬ СВОЇ ЖИТТЯ За УКРАЇНУ, Ви того не знаєте?!

    Олександр Симчишин reply Любов Сердунич

    За Україну життя віддають інші, а свободівці на цьому піаряться і рвуться до влади, щоб обкрадати Україну

    Олександр Симчишин reply Любов Сердунич

    У мене нормальні моральні якості, на відміну від ваших нелюдських. У цьому причина. Я не зможу заробляти на крові інших

    Tornike Qebadze reply Олександр Симчишин

    Таким как Попик легче живётся в хаосе, в мутной воде легче рыбку ловить, и всем этим "активистам" и волонтерами, которые с 14 года повылезали как поганки. В нормальном социуме они потонут как булька.

    Олекса Шумейко reply Tornike Qebadze

    Так які в тебе принципи правильник.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів 16:02 Попрощались із 16-річною Іванною, яка загинула в ДТП на Озерній photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up