Фудкорт, музика та кіно: у Молодіжному парку триває «Американський пікнік» (ФОТО, ВІДЕО)

Фудкорт, музика та кіно: у Молодіжному парку триває «Американський пікнік» (ФОТО, ВІДЕО)
  • Втретє на березі Південного Бугу проводять «Американський пікнік».

  • Цього разу в програмі спортивні ігри, концерт та кіно.

На березі Південного Бугу у Молодіжному парку триває «Американський пікнік». Такий захід у Хмельницькому проводять втретє — минулі рази були влітку 2019 та 2020 років. Цього року у програмі заходу спортивні ігри, виступи гуртів «Svitlo» та «Grace», а також показ фільму «Давай потанцюємо» просто неба.

До початку пікніка в парку почав працювати фудкорт, а також встановили фотозони. Все це «прив’язали» до американської культури. Серед страв, які пропонують відвідувачам, — хот-доги, бургери та лимонад. В оформленні фотозони використали прапори США, а перед сценою гостей зустрічає зображення статуї Свободи та написом «ЩодняНовий». Також в парку розвісили гірлянди з американськими прапорцями.

Вечір сьогодні, 24 липня, видався теплий, але не жаркий, тому до парку на пікнік зійшлося чимало хмельничан. Займаються хто чим — куштують страви та напої, роблять знімки на тлі фотозон, грають в ігри, слухають виступи гуртів, або ж просто лежать на траві. Чимало в парку дітей, особливо перед сценою.

Відео дня

На 21:00 у парку запланований показ фільму «Давай потанцюємо» режисера Пітера Челсома з Річардом Гіром і Дженніфер Лопес у головних ролях. ТІ, хто затримається на пікніку, можуть скористатися спеціальними маршрутами тролейбусів, які курсуватимуть у всі мікрорайони міста. Як відбувався цьогорічний пікнік, дивіться на фото та відео.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Інь Янь

    а африканський пікнік коли буде?
  • Анатолий Бойко

    Таке все американське :) прапорці на шашликах.
  • Андре Полугар

    судя по фото весеслуха еще та
  • Читач79

    Незрозуміло де там там парк. Пару сов'єцьких верб. І там поруч, ще сквер по симчишинські, без дерев.

keyboard_arrow_up