Голосуйте за «Народний бренд» і виграйте планшет

Голосуйте за «Народний бренд» і виграйте планшет
Поспішай проголосувати за улюблені підприємства нашого міста та виграти планшет від «RIA».

«Народний бренд» - це конкурс серед виробників споживчих товарів і послуг, переможців якого визначають самі споживачі. Голосування відбувається на сайті brand.top20.ua.

Стартувало воно у жовтні і триватиме до 10 грудня. Отже, не зволікайте та поспішайте віддати свій голос за найдостойнішого, на вашу думку, кандидата.  Кожен хмельничанин може висловити свої споживацькі симпатії тому чи іншому підприємству, фірмі, виробнику, зробивши всього декілька кліків.  Якщо у списку претендентів ви не знайшли гідного звання «Народний Бренд» – не біда. Адже добавити компанію до голосування ви можете самостійно.  

Розіграш призів

Відео дня

Усі активні хмельничани мають можливість виграти один з трьох планшетів.  Для цього потрібно лише проголосувати  на brand.top20.ua.

Умови

Виберуть одну з номінацій, знайдіть бренд, за який ви віддаєте свій голос, і натисніть  на кнопку «Проголосувати». При заповненні анкети на сайті brand.top20.ua треба обов'язково вказувати номер мобільного телефону, щоб отримати код доступу. З одного номера можна буде проголосувати тільки один раз. Кожен номер мобільного телефону автоматично стає учасником розіграшу одного з трьох планшетів.

Нагородження переможців «Народного бренду»  відбудеться 16 грудня. У цей же день оголосять імена щасливчиків, які виграли подарунки від  «RIA».    

«Народний Бренд - 2014»

Як нагороджували переможців минулого року, дивіться тут.

 Нагадаємо, що минулого року подарунки від «RIA» отримали  Костя Дідик, Артур Критюк та подружжя Осипенків.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up