Головний комунальник Хмельницького показав туалет за 950 тисяч

Головний комунальник Хмельницького показав туалет за 950 тисяч
Фото із сторінки Василя Новачка у Фейсбук
  • Біля “Дитячого світу” встановили модульну вбиральню.
  • Роботи розпочали ще в листопаді минулого року.
  • Фото із туалетом за 950 тисяч у Фейсбук виставив Василь Новачок.

На Проскурівській, біля “Дитячого світу”, з’явився новий сучасний туалет. На модульну вбиральню чекали кілька місяців. Ще в листопаді минулого року розпочали роботи по облаштуванню нового місця для справляння хмельничанами природних потреб.

На спорудження вбиральні, яка займає 8 квадратних метрів витратили 950 тисяч гривень. В процесі будівництва використали італійське антивандальне покриття та металеві унітази з рукомийниками. Оплачувати послугу хмельничани зможуть за допомогою купюроприймача. Відвідати туалет “за мільйон” можна буде лише навесні.

Сьогодні, 28 січня, близько 17-ї вечора вже готову обладнану кабінку привезли та встановили підрядники. Не оминув подію і головний комунальник міста. Він показав, як виглядає туалет “за мільйон” на своїй сторінці у Фейсбук.  

Відео дня

Фото зі сторінки Управління ЖКГ Хмельницького в Фейсбук

Друзі, як вам туалет за 950 тисяч гривень? Діліться враженнями у коментарях.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (63)
  • Sergey Kudinov

    це буде памятник марнотратству, памятка Хмельницького для туристiв, тiльки ще зробити табличку про витраченi гроши.

    Vitaliy reply Sergey Kudinov

    Кожен хоче памятник - ядуха на площі втулив, сіма в центрі міста (напевно готують собі "парашу")
  • Pavel Kondrashov

    Удалять комент, ума много не надо. А принять, что новачок слабенький, без креатива и каких либо способностей. Он даже списать не может.
  • Юрий Криворучко

    Воровали, воруют и воровать будут! Пока смертную казнь для таких чиновников не введём. Другого выхода нет!
  • Aleksandr Porhunesku

    Напевно є функція самопідтерання?)

    Vitaliy reply Aleksandr Porhunesku

    самоліквідування))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up