Стало відомо, коли в центрі Хмельницького з’явиться “туалет за мільйон”

Стало відомо, коли в центрі Хмельницького з’явиться “туалет за мільйон”
  • Біля “Дитячого світу” от-от встановлять надсучасну вбиральню.
  • На її спорудження пішло 950 тисяч з бюджету міста.
  • Коли хмельничани зможуть відвідати новий туалет та скільки він коштуватиме, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Кілька місяців триває спорудження нової сучасної вбиральні у центрі міста. Роботи з центрального водопостачання та водовідведення почали ще наприкінці листопада. Обіцяли завершити до 20 грудня та антивандальної кабінки за 950 тисяч гривень немає і досі.

Нагадаємо, що туалет мають встановити біля “Дитячого світу”, поруч з Альфа-банком. Оплата послуг вбиральні проводитиметься через купюроприймач. Туалет матиме одну, універсальну кабінку та буде зручним для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Коли хмельничани зможуть відвідати надсучасну вбиральню та яку банкноту запросить купюроприймач, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Відео дня

Роботи над встановленням туалету мали завершити ще 20 грудня. Проте через погодні умови виникли ускладнення, пояснили в управлінні ЖКГ.

- Зараз підрядник завершує оздоблення. В принципі, ці роботи можна було здійснити і на місці. Проте погіршилися погода і вирішили монтувати все на підприємстві. Після завершення робіт кабінку просто привезуть та поставлять вже готову, - сказав начальник управління житлово-комунального господарства Василь Новачок.

Вбиральню встановлять вже до кінця тижня. Каналізаційні роботи на місці її розташування вже завершені повністю. Залишилося лише привезти та встановити кабінку. Наразі її монтують на підприємстві підрядника.

Проте відвідати туалет можна буде лише після здачі його в експлуатацію, а це не раніше весни 2019 року.

- Кабінка буде здана в експлуатацію не відразу після встановлення. У зимовий період вона буде закрита. А запрацює вже ближче до весни, - розповів начальник управління ЖКГ.

Ціна за послуги вбиральні поки не відома. Розрахунок здійснять комунальники, які обслуговуватимуть об’єкт.

- Ціна поки невідома. Коли вбиральня буде здана в експлуатацію, ми передамо її на баланс певного комунального підприємства. Вони і визначать ціну. Це, насправді, трохи довгий бюрократичний шлях. За попередніми прогнозами вартість буде аналогічною до ціни за послуги схожої вбиральні в Івано-Франківську та складатиме 5 гривень, - пояснив Василь Новачок.


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Сіма

    Сидить Новачок (або Симчишин)  у туалеті біля Дитячого світу і думає "Розкажу односельчанам, що сру у центрі Хмельницького, то не повірять. Зроблю селфі"
  • Сергей Попович

    Город базар, поэтому то и разбазаривают городские деньги, в данном случае банально прос...рают.
  • Сіма

    Симчишин нехай ходить у цей туалет. На пару з Новачком. Туалет для бовдурів  же. Може ще на нбому фашистський прапор повісити і памятну табличку якомусь фашисту. А за неефективне використання коштів платників подаків відповість обовязково
  • Іра Поліщук

    А я вже грішним ділом подумала, що від цієї затії відмовилися) ні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:52 Роман Миколаїв: «Довелося платити за помилку життям дорогих людей» photo_camera 18:27 Хмельничан запрошують малювати мурал: коли і де 18:02 «Укрпошта» переїхала: як і де тепер працює нове відділення photo_camera 17:20 Хто постачає дрони Хмельницькій міськраді? Ми перевірили Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:39 На 13 годин обмежать потужність світла підприємствам Хмельниччини 15:53 На Шепетівщині чоловік обікрав квартиру, в якій раніше робив ремонт 15:12 На Хмельниччині знищили авіаційну бомбу 14:33 Прикордонники витягнули з Тиси трьох жителів Хмельниччини, які хотіли потрапити в Угорщину (ВІДЕО) 14:02 Зникла три тижні тому. Рідні та поліція шукають 70-річну Галину Кудлу 13:28 У пожежі на Хмельниччині загинула жінка 12:50 Ситуація із незаконним обігом зброї погіршилася, – Василь Птащук 12:03 На перехресті Святослава Хороброго й Грушевського сталася ДТП із п’яною водійкою 11:37 Скільки коштують валюти в обмінниках та банках Хмельницького 9 травня (ІНФОГРАФІКА) 11:01 Рідним загиблих військових з Хмельницького вручили державні нагороди photo_camera 10:40 Через аварію на двох вулицях Хмельницького 9 травня не буде води 10:01 У Білогір’ї горів деревообробний цех play_circle_filled 09:40 ВСІМ Бізнес-ліга: огляди матчів та кращі голи (ВІДЕО) play_circle_filled 09:16 У власність держави повернули пам’ятку національного значення на Хмельниччині 20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up