Горіли будинки, автомобілі, гаражі: за добу на Хмельниччині загасили 5 пожеж

Горіли будинки, автомобілі, гаражі: за добу на Хмельниччині загасили 5 пожеж
Фото ілюстративне
  • Пожежі трапилися у Хмельницькому, Шепетівському та Старокостянтинівському районах.
  • Вогнем знищено мотоцикл, 2 автомобілі, житлові ті господарчі будівлі та домашні речі.

У Хмельницькій області за минулу добу трапилось 5 пожеж. 

Вранці, 31 травня, у Старокостянтинові на вулиці Миру загорівся гараж. Надзвичайникам 19-ї державної пожежно-рятувальної частини вдалося загасити вогонь, що розповсюдився на площу 40 квадратів за декілька хвилин.  Проте мотоцикл, покрівля та речі домашнього вжитку встигли згоріти. Причиною загоряння вважають розгерметизацію паливної системи. 

А вже о 15:34 у селі Ставниця Хмельницького району спалахнув автомобіль “Volkswagen”. Меджибізькі пожежники, які прибули на виклик, вважають, що це могло статись через коротке замикання електропроводки. Вогонь знищив салон автомобіля. 

Відео дня

У Полонному загорілася “Таврія”. Місцеві мешканці загасили автівку ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Але вогонь встиг знищити кузов машини. 

У селі Михля на Шепетівщині спалахнула господарча будівля, а в селі Балинівка на Кам’янеччині загорівся житловий будинок. Ці пожежі ліквідовували чергові караули 13 Державної пожежно-рятувальної частини Ізяслава та 33 Державного пожежно-рятувального поста селища Смотрич, про це повідомляють в ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Freer

    “Тарвія”

keyboard_arrow_up