Гороскоп 2020: кому найбільше пощастить у році Щура

Гороскоп 2020: кому найбільше пощастить у році Щура
Фото ілюстративне: rbc.ua
  • Представникам яких знаків Зодіаку пощастить у 2020 році найбільше. 

 

За словами астролога Оксани Костюк, наступний рік буде найсприятливіший для людей, які народилися з 14 березня по 13 квітня, пише "УНІАН".

На "Риб"  у 2020 році чекають нові можливості у професійній діяльності, підвищення по службі або поліпшення відносин з керівництвом, а також у них підвищиться дохід. Також цьому знаку Зодіаку обіцяють успіх у всіх починаннях.

А ось до ТОП найуспішніших знаків Зодіаку від астролога Марина Скаді увійшли Козероги, Діви та Тельці, передають "Факти".

Відео дня

- Удача у 2020 році найбільше посміхнеться Козерогам. У вас вийде позбутися стороннього впливу та заснувати власний бізнес або проект. Саморозвиток та підвищення кваліфікації – головні супутники для старту.

- Для Тельців 2020 рік буде вдалим, але це стосується більше кохання та сім'ї. Не бійтеся захищати свої переконання.

- У Дів у 2020 році з'явиться реальна можливість поліпшити якість свого життя. Вас будуть супроводжувати корисні знайомства, творчий підйом і щасливий шанс.

А ось що обіцяє східний гороскоп на 2020 знакам Зодіаку:

Овен

- Варто бути уважнішими до дрібниць. З рідними варто знаходити спільну мову, навіть якщо свій язик доведеться прикушувати. У плані здоров'я потрібно уникати переїдання, а в любовній сфері – не тупити, повідомляє УНІАН.

Телець

На роботі вас чекає чимало цікавих проектів. За здоров'ям краще постежити, а своїй половинці приділяти більше уваги. Гроші будуть приходити легко – але і витікати також. Над кожною копійкою чахнути не варто.

Близнюки

Рік буде дуже активним. Нові знайомства допоможуть по роботі. У відпустку краще йти влітку, а в інший час не забувати про приємні візити в салони краси. Не відмовляйте в допомозі своїм рідним, їм зараз це потрібно.

Рак

Якщо піддатися ліні та пофігізму – ймовірні проблеми на роботі. А її в цьому році буде багато. Варто уважніше стежити за здоров'ям, а в особистих питаннях частіше покладатися на добрий гумор.

Лев

В любовній сфері буде чимало приємних моментів. На роботі обставини теж сприятимуть успіху. З активним спортом варто бути обережнішими – можливі травми.

Діва

- Рік буде насиченим, але приємним. Головне – не нервувати через дрібниці й триматися подалі від людей негативних, корисливих.

Терези

- Варто стежити за своїм настроєм, не заганяти себе в депресію. Тоді і з роботою, в особистій сфері проблем не буде. У Терезів можливі перебої з грошима – так що бюджет треба ретельно планувати.

Скорпіон

- Рік Щура буде цілком вдалим – якщо йти на компроміси. Зі здоров'ям і новими знайомствами варто бути уважнішими: людей – не пускати до себе на шию, а свій організм – не запускати.

Стрілець

- Слабке місце року – фінансові питання. Допомога може прийти з несподіваної сторони, так що новими знайомства і дрібними підробітками нехтувати не варто.

Козеріг

- У рік Щура життя буде крутитися з шаленою швидкістю. На початку року в гору підуть кар'єра і, заодно, фінанси.

Водолій

- Сили доведеться рвати між особистим життям і суспільним. Головне – погасити старі борги, тоді Щур поставиться до Водоліїв прихильно. У сімейних справах варто прислухатися до членів сім'ї, не ігнорувати їхню думку.

Риби

- Успішним буде особисте життя, але проблеми може принести здоров'я.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up