Гранатомети і гвинтівки: що показували хмельничанам в День героїв

Гранатомети і гвинтівки: що показували хмельничанам в День героїв
  • Сьогодні, 23 травня, українці відзначають День героїв. В цей день згадують борців за незалежність нашої країни.
  • Саме з цієї нагоди військові частини міста продемонстували на Проскурівський військову техніку та озброєння.
  • Хмельничани мали змогу все облюбувати, приміряти та сфотографуватись. Як все було, бачили журналісти vsim.ua.

Сьогодні, 23 травня, на Проскурівській “рясніло” військовою технікою. Містяни фотографувались із гвинтівкою, гранатометом, протитанковим ракетним комплексом та приміряли роль шофера броньованих автівок.

Військові машини зі всіх сторін обсіли діти. Фотографуються на них навіть дівчата. А от військову зброю подужали потримати не всі. Адже її вага від 5-ти до 20-ти кг. Та серед техніки, яку показали, була й така, куди малих не пускали. Як зауважив водій медичного автомобіля Андрій, медичний Hummer - машина із серйозною апаратурою і дітям в ній не місце. Журналісти vsim.ua все ж побачили медичну автівку зсередини. Там є дві кушетки, болонь з киснем, апаратура для відкачки крові та дефібрилятор.

Відео дня

Усю цю техніку, за словами військовослужбовця Сил спеціальних операцій Дмитра, використовують у реальному житті, а саме під час навчання та в зоні проведення бойових дій.

  • Ми представляємо військову техніку, яка стоїть на озброєнні в Національної гвардії Сил спеціальних операції і Державної прикордонної служби. Також ми представляємо декілька зразків стрілецької зброї, яку ми безпосередньо використовуємо, а також демонструємо спорядження для виконання бойових завдань - розповідає Дмитро.

На Проскурівській звідусіль лунає сміх дітей. Привели сюди й найменших. Вихователь групи продовженого дня НВК №10 Анна, прийшла сюди із першачками. Жінка зізнається: біля військової техніки фотографується разом з учнями.

  • Я прийшла сюди із вихованцями-першачками. Дітям дуже цікаво, я помічаю, що їм подобається. Вони багато фотографуються. До речі, дівчатка теж в захваті від військової техніки. Кілька фото зробила й я - розповідає вихователь Анна.

Виставка військової техніки тривала більше двох годин. За цей час сотні хмельничан встигли зробити цікаві світлини та на власні очі побачити спорядження військових.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево Від читача 12:22 Як Обрати Найкраще Місце Для Своєї Посмішки? 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up